-
Jake
Já uplně zapoměla na narozky mého nejoblíbenějšího herce *9* Jsem blbec *9* Ale tak mu ted opožděně přeju všechno nejlepší,hodně filmových nabýdek a spoustu cen za ně a at je pořád tak krásný a v poho jako do ted.Miluju tě Jaku *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
přání
Včera jsem se nedostala na počítač, tak se zpožděním se připojuji k ostatním a přeji ti všechno nejlepší Jakeu. -
přání
Všechno nejlepší k tvým narozkám Jaku -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší Jaku,kéž bych ti mohla popřát za Heatha i za všechny tvoje fanoušky osobně,ale nejde to.Tak alespoň tady na té diskuzi,Všchno NEJLEŠPÍ! -
Vše nej!!!,-)
Jaku, vše nejlepší, a ještě mnoho takových emotivních a jedinečných rolí jako ve Zkrocené hoře...škoda že ti nemůže popřát Heath...) vše nej-) -
vše nej
všechno nejlepší.....k narozeninám Jaku... *4* -
....
Taky se připojuji a přeju všechno nej:-* *14* -
*yes*
Miláčku, všechno nejlepší k tvým zítřejším narozeninkám, mám tě moc ráda si suprový herec jen tak dál a z toho rozchodu si nic nedělej je to blondýna co na děláš... Papa a užij si své 29 narozeniny *14* *14* MT!!! -
-
Re: *yes*
Nečekala jsem ,že to s ním a s Reese dopadne jinak.Přece jen starší ,rozvedená ,s dětmi...Možná je to to nejlepší,co ho mohlo potkat.Jinak mu přeji vše nejlepší,hodně úspěchů a taky aby co nejdřív potkal někoho ,kdo mu dá všechno co si přeje . *4* *4* -
-
Re: Re: *yes*
Jake a Reese se rozešli?????????????Úžasny *15* On má na lepší *15*
-
-
-
Jake
V In Touch je Jake jak papa na schodech a je u toho strašně rozkošnej *15* *14* -
mariňák
Můžete mi někdo napsat jak Mariňák dopadl? Moc se mi líbil, ale nedokoukala jsem ho Jake tam byl úžasnej.