Přejít na výpis diskuzí

Jake T. Austin

OSOBNOST 25.1.2009 
148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • selena-evicka

láska

Klidně bych snim randila sme rok od sebe Wow *14* *14* *14* *14* *14*
  • JAKE

JÁ SE MÁÁÁÁÁÁÁM PROTOŽE JÁ TED BIDLÍÍÍM V NEW YORK A MÁM TO KOUSEK OD NĚHO A EŠTĚ UMÍM ČESKY A ANGLICKYYYYYYYY *14* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *4* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14*
    • Jéé...a já se přidám. Tss...a co že vedle něj bydlíš. Já bydlim přímo s nim a umim ještě k tomu frncouzsky (reálná informace). Jinak moje máma je Maria Canals Barrera, můj táta je David DeLuise, sestra je Meaghan Jette Martin a bratr David Henrie. My jsme dokonalá rodinka *1* *1*
    • já len neviem prečo tomu tak neveríte.. možno je to hlúposť, možno nie.. ale čo vy viete? nič ;) taky som bola v lete v Amerike na mesiac lebo tam mam rodinu a ani nevite kolko hviezd som tam potkala ako treba sestru Miley, videla som aj rihannu a to nieje všetko... a teraz po vás nechcem aby ste mi verili, len tým chcem povedať že nič nieje nemožné ;)
    • Re: JAKE

no jasně tak pak moje mamka je Ashley Tisdale tatka Dylan Sprouse segra Christina Aguilera moje sestřenka Lady Gaga a bratranec Gregg Sulkin
    • Re: JAKE

No jasny a ja jsem Obama :D
      • kikalka.1

Re: Re: JAKE

Tak když vy takhle ta já taky *1*
        Moje máma je Angelina Jolie
        můj táta Johnny Depp
        ségra Paris Hilton
        BFF Nick Jonas

Prosimtě holka mi ti to fakt baštíme *1*
      • selena-evicka

Re: Re: JAKE

jestli vedle něj bydlíš tak moje ségra je Selena Gomez MOje máma Je angelina Joli táta Bred Pit setřenice Demi Lovato a teta Penelope a randim s Davidem Henrim
        • kesha

Re: Re: Re: JAKE

Přesně ta DANA si vymýšlí že ted bydlí v new yorku..!!!Já mám mámu Paris Hilton tátu Michaela Jacksna sestru Selenu Gomez bratra Jou Jonase bratrance Kevina Jonase sestřenici Ke$hu.....To je co???To je něco jako to že seš ted v New Yorku....!!!!Úplná pitomost..!!! *15* *5* *16* *13* *9* *10* *10* *5* *16*
          • Re: Re: Re: Re: JAKE

hey přesně jako jestli ona tkhle tk já randim s Yuem Phoenixem, můj táta je Eminem, moje máma je Avril Lavigne, moje ségra je Vivi za Aloha from hell a můj nejlepčí kámoš je Jared Leto xD jo a jako bonus bydlim v jednom baráku s Hayley Williams xD
            • Re: Re: Re: Re: Re: JAKE

xD *1* *1*
  • popotka

jake t. austin

nevite jestli s nekym chodil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jake t. austin

NO JA TO VÍM A S NIKÍM NECHODÍÍÍÍÍÍ *4*
  • Jake.T Austin

Jsi fakt moc moc moc moc moc moc krasnej kluk sem do tebe strasne zamilovana......................... ........................... *14* *4* *14* *3* *3* *1* *1* *5*
  • mileykocka

jj dej mi jeho cislo
  • Mám jeho mob. číslo

Chcete na něho mob. číslo?Mám ho *14*
    • kesha

Re: Mám jeho mob. číslo

Noneříkej a já mám číslo na Madonnu..!! *15* *15* *1*
      • Re: Re: Mám jeho mob. číslo

ty máš možná číslo na Madonnu, ale já...já...já...mám číšlo na Jackieho Chana...:D ježiš ty lidi jsou tk neskutečně hloupý...:D jako samozdřejmě že to nemělo bejt na tebe já jen že mám číslo na lepčího člověka než je Madonna..:D
    • bardo_indi.delly

Já ho mám taky mám i na Selenu ..klidně vám dám na všechny celebrity skype mě je jedno a oni vám to sami potvrdí!!Ale ten váš Jake Austin nemá skype předvádět se umíš vid ale co takhle to dokázat *3* *3* *14* *14* *4* *4*
      • kesha

Re: Re: Mám jeho mob. číslo

Tak mi dej skype na selenu gomez,ja umim jaks takz anglycky takze bych si s ni mohla napsat....skype mi pošli na email : CoCaCoLa07@seznam.cz Díky moc.. *3*
    • Re: Mám jeho mob. číslo

DÁŠ MI NA NHO ČÍSLO *3* *15* *4* *5* *14* *14* *1* *1*
      • Re: Re: Mám jeho mob. číslo

Kdybys bydlela kousek od nej a vedela vse tak prece tel. cislo je bez problému ne? tady jde videt že lzes
    • Re: Mám jeho mob. číslo

Dáš mi jeho číslo pls? *9* *9*
      jestli mi ho das tak tady je muj e-mail kach.xdd@seznam.cz
      pls
      díky moc
    • nessiecullen

Jo jasně *3* uplně moc hoo Miluju je nádbhernej .. _-) *1* *1* je super i SEL A dAVID
  • JAKE

JSI FAKT PĚKNEJ A KRASNEJ A LIBIŠ SE MI *14* A JSEM DO TEBE ZAMILOVANÁ AŠ PO UŠI *14* *14* ILOVE YOU JAKE T.AUSTIN *4*ILOVE ILOVE ILOVE ILOVE *4* *1* *14* *14*
  • mileycyruska

narozky good

nejík narozkkyyy jsi nejjj človíček k *14* *14*
    ilove you justin *14*
  • rad0vka19

Naróóóózky

všechnóóó néééj k 15ti nám!! si boréééc! :D *4*
  • jannah

NAROZKY

Všechno nejlepší Jaku!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit