Přejít na výpis diskuzí

Jake T. Austin

OSOBNOST 25.1.2009 
148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley1cyrus

narozky

vsechno nejlepsi ses super upa te zeru
  • sweet.anne

Všechno nejlepší

Všechno nej Jaku! *14*
  • On je tak sladkej!!

Bože on je tak sladkej!! *14* *14* Já ho zbožňuji!Mám na něho mobilní číslo *14* Já ho tak MILUJI *14* *14* !!Lásenkooo!! *14*
    • Re: On je tak sladkej!!

Myslíš že je to číslo pravý? *3*
      • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Jake.....Phá
  • jen tak

Kolik ti je Domí? *7* *7* *7*
  • JJ JE SJŮPER ... ale holky, taky vás tak štve že vždycky ti největší KUNĎÁCI žijou v AMERICE nebo prostěě upe na druhym konci světa?!!? PROČ?!! *7* *1*
    • miley1cyrus

Re: ♥

jezis prosimte on by vas ani jednu nechtel nic proti vam ale muze mit lepsi
      • kesha

Re: Re: ♥

Tys nás vyděla????Ne že,ha to je stěr....Nemůžeš to posoudit když jsi nás ani neviděla...!!!Ty sama seš beztak nějaká hnusačka ty krávo blblá..!!!:( *16* *16* *5* *5*
    • misha196

Re: ♥

jo přesně *9* sakra...vždy jen v Americe *9*
      • Re: Re: ♥

Mno je to upa na h**** když v český republice není ani čtvrtina pořádnejch hezkejch kluků a v Americe atd..se to tam pěknejma klukama jenom hemží. *16* *16* *16* !!!!
        • kesha

Re: Re: Re: ♥

Přesně tak...!!!:(:(:(:(:(:(:(:( *9*
        • Re: Re: Re: ♥

to neni pravda byla sem v americe v NEW YORKU a neviděla sem žádnýho hezkýho kluka
    • Re: ♥

Jojo je to upa hroooooznýý že vždycky ty nej kluci žijou někde uplně daleko...Mno líbí se vám Bieber??? *8* *8*
      • kesha

Re: Re: ♥

Jojo Justin je taky tak peknej ae je moooooooooc daeko od nas vsech...!!!Na druhem konci planety..!!!:( *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: ♥

jj BÍBROŠ je taky pěknej .. mnoo krásnej ae zas ten stejnej probleem !! *1* *8*
        • Re: Re: Re: ♥

Mno to je taky ten problém..:-( Já na kouzelníky z waverly koukám z důvodu že je tam Jake..!!! *8* *8* *8*
          • Re: Re: Re: Re: ♥

jj ja taky, a kdo slavnej se ti jeste libii ?.. me dcla Cody ze:SLADKÝ ŽIVOT ZACKA A CODYHO ♥ *14* *1* njn.. pstee ty kluci jsou tady na ho*no .. :( ae sem tam je nakej hezkejjj :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: ♥

jj to je straaašný :x
            • Re: Re: Re: Re: Re: ♥

Jo dvojčáci ( Zac a Cody ) taky nejsou špatný ale asi se mi víc líbí Zac než Cody...Ale každý má jinej vkus..A když už se teda nějakej hezkej kluk najde tak bud je blbej a nebo se mu zrovna nezamlouvaj blondýnky.... *1* *1* *1* *1*
  • Jake

myslím že je super a že mu ty kudrnatý vlasy slušej *1* *4* *4* *4* a ještě k tomu se na rodil uplně ve stejný den jako já 3.12. akorát je o rok mladší *1* *1*
  • sweet.anne

Jake

Je super! *14* Ale až teď jsem zjistila, že je starší než já *5* *15*
    • kesha

Re: Jake

A kdy ses narodila????Já sem si původně myslela že je ladší než já ale pak sem zjistila že je o rok starší..!!!!:DD
  • Hotel pro psy

Nemohli by ste tam přidat, že hrál ve filmu Hotel pro psy Bruce? Díky moc, je v tom filmu hlavní role a navíc je to super film!!! *4*
    • Re: Hotel pro psy

Já vym že v tom filmu je ze všech nejhezčí ale je to dobrej film *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já jsem s toho filmu uplně vedle *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • terinka97-123

Jake T.Austin je nejkrasnějšší a nej roztomilejššší kluk kterýho se kdy si viděla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je tak milej a hodnej ma krasný videoklypy. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit