-
chro :D
ahojky ty hraješ v serialu Horakovi Tomaše?jestli jo tak se mi moc libiš..jestli chceš tak mi napiš na mail a ja ti pošlu fotku..měj se *3* -
Pozdrav
Ahoj Kubo, Zdravíme tě všichni z Orlové. -
-
Pozdrav
Zdravím též. Jak se jinak máte ? Kub a
-
-
Ahojky!!!
Ahojky Kubo!Moc se mi líbíš v seriálu Horákovi, prosím napiš mi tvůj e-mail a adresu.Díky moc *1* *1* *1* *3* -
nazdárek
ahoj, chtěla bych se s tebou kamarádit. Prosímtě napiš mi děkuji Adéla *3* -
jen tak...
Pro Kubu: Omez to *5* *3* tvého sopránu by bylo škoda *1* Pořádně si užij léto!
Pro diskutující:Holky, trochu rozviřte vody. Kromě tady mistra *3* si na osobnostech.cz o dalších Horákových moc nepočtete... -
...
Ahoji, kubo ! Já jen, že seš děsně podobnej jednomu mýmu kámošovi ! Ale úplně! Ta gestikulace, nos, oči, ústa... A taky se jmenuje Jakub ! a nejzajímavější na tom všem je, že chodí s jednou holkou, která má stejný přijímení jako ty. Tak to je síla. Větší náhodu jsem ještě nezažila, no nic.. měj se fajn *3* -
kubíííík
ahojky Jakube moc se mi libis a jsi uplne fajn kluk s jakubem pracharem ste super dvojka chtela bych te znat osobne myslis ze by to slo?kdyztak mi napis na e-mail pavca.mila@seznam.cz a dal bys mi svou adresu?ze bysme si psali??papapa Pavla *14* *3* *14* *4* -
....
Ahoj Jakube (Kubo) já jsem se tě chtěla zeptat jak se jmenovala ta písnička kterou si zpíval asi ve 25. díle (byl jsi tam se svou seriálovou nevlastní sestrou Evou).Pár slov tý písničky : ,,kdo smál se že spolu sotva přežijem víc než pár týdnů". Tak když se ti bude chtít odepiš na můj mail.A rovnou mi kdyžtak napiš jestli bych se tě mohla někdy na něc zeptat nebo ti napsat jen tak.Ahoj *4* *15* -
....
OmG..!! Nechápu o co se tu jako snažíte těma svýma řečičkama..Beztak ani neví že se tedy vede nějáká diskuze a to psát tu ať se vám ozve a že s ním chcete kamarádit je teda fakt směšné a dětintské.. Pěknej sice je, to uznávám ale pletete si jeho, s osobou kterou jen hraje!!! Tak si to trochu uvědomte.. :) -
heh..
noo, asi máš pravdu, že... Ale chce to klídek a je na každým, ať si tu píše co chce... ale úplně souhlasím s tím, že je trochu dětinský a směšný, když někdo tady píše, ať se vám ozve.. to je totiž dost nepravděpodobný.. Ale jako.. fakt, nic proti, ale ať si tu každej píše co chce, tobě to neublíží, ne ? *3*