Přejít na výpis diskuzí

Jakub Chromeček

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Kubo

Ahoj Kubíku *14* mám tě moc ráda. Já vím že takoví články nečteš *9* Ale já tě mám strašně ráda. Kdyby sis náhodou tento článek přečetl tak mi prosím písni na e-mail *4* byla bych moc ráda
  • Juuuu miluji te jsi milej a k sezrani:-*
  • pochvala

Ahojky Kubo,taky moc gratuluji k Aničce.Sledovala jsem také seriál Horákovi,opravdu se Vám povedl.Byla to sranda.Hrál si tam skvěle.Kde ještě můžeme vidět takovýho skvělýho herce.V jakým divadle apod.?Díky za odpověď Věrka
  • dominikciz

Anička

Velká gratulace k malé Aničce.Moc se mi líbí seriál HORÁKOVI.Přeji ti hodně štěstí do života hlavńě s přítelkyní. *1* :-)
  • o Bóže

Čaute. Ty jofky, tohle by měli zakázat. Takový blbosti typu: "napiš, mám tě ráda, budu smutná, když nenapíšeš." Takhle vám nenapíše ani kluk s downovým syndromem a to nemluvím o těch hrubkách!!! Si tím dělátě pěknou reklamu!!! Buranky z vesnice, za kterýma se neohlídne ani kráva, si chtějí psát s absolventem konzervatoře! Chudák Tomáš, vážně. Drž se nad těmahle trubkama...pp
    • Re: o Bóže

Mimochodem ty chytrá, jmenuje se JAKUB, když už jsme u těch hrubek *4* *13*
  • ahoj kubo jsi muj oblíbený herec a jsi sexy *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj Kubo, muzu se jen zeptat v jakych divadelnich hrach hraješ moc ráda bychse zasla podívat. Díky tvá fanynka.. Mimochodem pořád koukám na Horákovi.. Je to úúúúžasnej seriál miluju ho.. *4* *4* *4*
  • v horákových úplně k sežrání *14*
  • Ahoj si nejlepší herecterý mě dokázal spolu s Evou v Horákových dojmout skoro k slzám fandím vám moc moc
  • K ubo znáš se ve skutečnosti s Jakubem Prachařem bo jste se poznali až v Horákovych nebo se neznáte vubec to same i s Janem komínkem Nejlepší role si mel ty Jakub Prachař,Jan Hraběta Igor Bareš Ctirád Gotz, Nela Boudová a pak ti neherci Kuželka ( Břízka,)atd natočte Horákovy 2 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit