-
Podoba s Bettanym
Jakub je hrozne podobny herci Paulu Bettanymu, co hral v Dogvillu s Nicole Kidman, nemyslite? -
-
Re: Podoba s Bettanym
Neřekla bych. Jak tak koukam na Bettanyho, mě se spíš zdá podobnej s Honzou Budařem *3*
-
-
Dneska
Aoy lidičky..dneska sem s nim mluvila viděla ho v muzikale....je roztomilej!! *3* a nejvic vph... -
Jsi gay?
Je pravda, že jsi gay? *8*
Zmátlo mě tohle video:
http://www.youtube.com/watc h?v=v-zg6sP8UiA -
-
Re: Jsi gay?
Ne myslim že Kuba fakt teplej neni stejně jako Vojta Dyk. Jakub chodí myslim normálně s Issovou. Jenom bulvár z nich dělá trapný teplouše. a už mě to fakt štve. Když je posloucham, všude slyšim jee to je banda teploušů *9* *9* *8* -
-
Re: Re: Jsi gay?
No, on to z nich ani tak nedělá bulvár, jako spíš oni sami. Samozřejmě, že z legrace. Kdyby jsi slyšela na posledním koncertu Vojtu, kterej řekl:"Přitom jsme jenom banda teploušů", pochopila bys *1* Nicméně kluky obdivuju, že se nebojej a neřeší, co si o nich ostatní pomyslí *3* ..Chlapci, držim palce ;) *4*
-
-
-
e-mail...
ahojik lidi...nemáte někto maila na kubíka?? mocky plosíím...))) *4* -
E-mail??
Napište mi někdo plsky mailík na Kubíííka!!! Prosíííííím *9* -
Jakub Prachař je smraďoch
Jakub Prachař se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Jeho přítelkyni Martě opravdu nezávidíme.
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Idol -náctiletých Jakub Prachař údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
„Je to opravdu nechutné. Je schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Jakubova kolegyně.
Mladý herec i jeho přítelkyně Marta se proti tomuto tvrzení ostře ohradili.
Mno tak po tomhle jdu blít..
*9* *9* *9* -
-
Re: Jakub Prachař je smraďoch
sem sa dlúho takto nezasmála... "nesmíte věřit všemu co se píše ;DD" -
MNO, to teda běž. A nezáviď! -
Já znám Kubu osobně a vím že to neni pravda, můžou to napsat o každém člověku ale jenom blázen tomu uvěří. -
Dobrou chuť??
-
-
pozvánka
Pokud by jste chtěli tohoto herce vidět, sledujte program divadla A studio Rubín, kde pravidelně hraje v představení Zlatý prsten Jana Třísky.
Sledujte tedy www.astudiorubin.cz kde je podrobný program. Navíc tam najdete v sekci Divadlo - Repertoár - Zlatý prsten Jana Třísky i anotaci a fotky k tomuto představení. -
Kuba a Martha
Moc mu to sluší s Marthou!!!! -
*in love*
NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍ *14* -
:-*
*14* Jakube jsi uplně suprčupr týpek *1* MILUJEME TĚ!!! *14* *14* *14*