Přejít na výpis diskuzí

Jakub Prachař

OSOBNOST 31.12.2006 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kubíček Prachař

Kuba je super.......... *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Aj slováci pozerajú Horákovich

*3* Horakovi su moj najoblubenejsi serial:) ... proste ty herci su okej a najlepsi je Jakub♥♥ ma strasne super postavu...vtipnu a vzdy vie rozosmiat..:D !!!Si najlepší z toho serialu..:) kokos si vážne super !♥ *4*
  • Píseň

¨prosim vás jak se jmenuje tak písnička co spíval na tu kytaru v Horákovi 39.díl pls díky...............napište prosím na mail Karel.S93@seznam.cz
    • Flying

Takhle se to jmenuje.A muzes to stahnout na www.nightwork.cz v sekci download.
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
    • Re: HANS MATHESON:)))

Jo viděla včera večer.
    • Re: HANS MATHESON:)))

Jo videla na cernaku....je to pekna drzka jak ve skutecnosti tak na vlastni oci *9* *3*
      • Re: Re: HANS MATHESON:)))

NJN, CHAPU, ZE KAZDEMU SE LIBIT NEMUZE. *5*
  • kouba

kouba napis mi na mejl.. neco se chcu zeptat
  • No tak lidi

No tak lidi, pomozte mi prece, moji ctenari me na netu uhaneji o pokracovani *4* *9* *1*
    • Re: No tak lidi

Gwen : nejlepší by bylo kdybys ho v tom pribehu udelala andel..*4*...a jaká ja tvoje webová stránka??Docela rada bych si tu povidku precetla...... *3*
  • HELP

Lidi, napsala jsem pribeh o Pracharovi, ale jelikoz je na pokracovani, vubec nevim jak to skocit...nejradeji bych to poslala jemu, at si podepise ortel, coz je nerealne...tak se ptam fanousku, ma to skoncit spatne a udelat z Jakuba hajzla, nebo z neho udelat andela? *3*
  • Napis

Ahoj Kubo,
    bavis me jako nikdo jiny.Sel bys se mnou na kafe?Nejsem zadna pubertalni fanynka, ale normalni zenska v nejlepsich letech (mam 7 mesicniho chlapecka).Takze po tobe nebude slintat a pokuset se Te okouzlit *3*
    • terezija

Re: Napis

xD xD xDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1*
  • JAkub

Jakub je skvělej,je legrační,navíc moc hezkej a chytrej co víc si přát *4*
    • Re: JAkub

aby neměl holku... *1*
  • ,,,Fans Horákovích koukněte...

P.S.Jestly sledujete Horákovi koukněte na blog Super-horákovi.blog.cz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit