-
Re: Re: Já nevím proč?
zabijou Gerge.......a Fred příde o ucho *10* *8* *16* *9* -
Re: 2.fotka
Díky :)) -
Re: Re: Re: Re: Re: 2.fotka
tak to ti děkuju:),včera už jsem napsala administrátorovi ale zatím neodpověděl -
Re: Re: Re: Re: 2.fotka
Máš moje povolení napsat mu první :D :)) -
Re: Re: Re: 2.fotka
nn:) akorát by to chtělo napsat nějakýmu administrátorovi aby tu fotku vymazal -
Re: Re: 2.fotka
Chybička se vloudila :D...Za to mě snad ukamenujete? -
Re: 2.fotka
že jo....typickej oliver!!*1*teda kdo mezi nima nevidí rozdíl?? *7* -
2.fotka
lidičky ale vždyt ta druhá fotka ve fotoalbu kde má bejt takzvaně James je Olivera -
Re: Re: Re: Re: Arthur Terry school
to já taky -
Re: Já nevím proč?
Pčkj. Oni zabijou v sedmičce Freda? Já myslela, že George. Nebo jsem to zas blbě pochopila? Jn. On patří jinak mezi mé oblíbené............. -
Já nevím proč?
já nevím proč ,ale jeho postavu freda má radši než George to asi prto že vím že ho v sedmičce zabijou *9* -
Úžasný herec
Nevím jak vy, ale já si myslím, že James je prostě úžasný herec a co dělá v jeho soukromém životě (to chlastání a tak), že nám do toho zas až tak nic není...i když koho by to nezajímalo že? jednoduše mým oblíbeným hercem zůstane pořád, protože svoji roli Freda zvládá úžasně a je v ní fakt hmmm...no nechám si to pro sebe *1* takže to je asi tak vše co si o tom myslím -
Re: ujasnění!
souhlasím -
Re: re:ujasnění!
možný to je, ale ve filmu jako fred je sladkej co?? -
Re: Re: Re: Arthur Terry school
Já bych jela! *1* *1* -
Re: Re: Re: Snape neumře
Kecy! Snape umře a zabije Brumbála, pže to chtěl.......... Brumbál se s ním domluvil, ale Snape to nechtěl udělat. !!!!!!!No a Snape nebyl smrtijed!!!!! *16* -
Re: Re: já myslím
souhlasím *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Arthur Terry school
jo to musí!! jo a víš že jezdijou do japonska s rodičema?? -
Re: Re: Re: Re: Arthur Terry school
Hmm to je ta výhoda plnoletosti ale musím říct že bych se za nima chtěla jet podívat,musej bejt úžasní *3* -
Re: Re: Re: Arthur Terry school
já bych jela!!!:-D
no, naše učitelka z ajiny jede do anglie..já ji závidím'!!
*9*