-
fakt docela hustý, jazz mně bere takže fajn *3*
-
pecka
souihlasím se všim co tady jiní napsali za mě....jamieho sem viděla nedávno na čt1 asi v pul třeti v noci,byla sem ospalá ale tan člověk mě probudil tak že sem si do rána ještě broukala některý písničky...donedávna sem poslouchala Evropu 2(rádio) a rock..ale tohle..je opravdu užasný...díky němu sem našla uplně pro mě neznámej hudební směr,kterym bych se chtěla ubírat..když potřebuju nad něčim přemýšlet pustim si jeho cd...je užasnej....dokáže v člověku probudit v nejhorší depce radost ze života...a to nejen hudbou ale i jeho osobností..:-) *15* -
oprava-čt2:-)
-
Hendrix
Poprvé jsem viděl Jamieho klip tak před rokem a půl. Byla to Wind Cries Mary a dostala mě. Koncert na čt jsem bohužel neviděl. Kdo ho máte rádi, určitě doporučuju album Invitations od Yvonne Sanchéz s Balcar triem!!! Jinak Wind Cries Mary je lepší než originál. -
jeho písničky se mi líbí jinak on taky neni k zahozeni *14*
-
Hudebník jako hrom
Jestli tenhle človek bude někdy v Čechách, tak si rozhodně nenechám ujít jeho koncert. Je to borec *15* -
fanoušci, bezva
jsem ráda, že se jsem přihlásilo víc lídí. A je super, že si myslíte o něm to samý. Sama bych to tak nedokázala vyjádřit. Poslouchám jeho písničky asi dva roky a stále mě neomrzel *13* -
sametový hlas
Když potřebuji vypnout a načerpat novou energii,pustím si Jamieho.Je perfektní. *4* -
nový pohled
Tento človíček inspiruje - určitě nejsem jediná komu jeho muzika přirostla k srdci. Umí se nádherně vcítit do hudby, myslím, že dokáže hrát i na bubny. Bubeníci hrají vždycky nejlépe, když se sami stanou hudbou - a to on má! Prostě našel svou cestu: ) Koncert v Čechách by byla paráda!! -
příjmení
Ahojky, jamieho mám strašně ráda, ale mám od něj asi jenom 6 písniček, máte někdo jeho alba? že by mi poslal ještě pár písniček? děkuju moc předem a taky se chci zeptat jak se čte to jeho příjmení? Kalm, nebo Kulum. Fakt si nejsem jistá...:-D