-
:-)
Ty jooo..no ne jedne z mála co odpovídá...:-) si báječnej:-) já tě v tom filmu upe žeru..nejlepší scena je bacha Karda :D:D so uzasnej..:) *14* -
Konec
Prosim vas nevite proc to konci tak zvlastne...Bude pokracovani?
Moc se mi to libilo *3* *3* -
-
Re: Konec
nooo..pokud wím, tak pokračowání se zatím nechystá..a smutný konec to má jako w jedničce..tam to přece skončilo tky smutně.. *3*
-
-
třetí patro
Kde je v jeho filmotéce Třetí patro? I zde hrál sičáka. -
pozdrav
Ahojky Toníku, zdravím a doufám že se zase brzy uvidíme třeba zase na Krtečku, ted je tábor budeš tam?... *3* -
Miluju Sněženky a machry, Viki je prostě neodolatelnej... *3* *14*
-
Ztotožňuji se s těmi, kterým se pan Duchoslav líbí, je to úžasnej sympaťák,a práci na TV Pětka odvádí bravurně, moc se mi tam líbí, vzhledem k tomu, že práci moderátora údajně nedělal, tak strčí do kapsy vyhlášené profíky.Jan Antonín Duchoslav přesně ukazuje na to, že mnohdy hezká tvářička nic neznamená....je to charismatický muž.
-
Vše nej!
-
Pan Duchoslav je naprosto suprovej chlap.Už léta jsem do něho zamilovaná.Je to můj ročník,nejsem už zrovna "puberťák", ale on má své kouzlo *14* *14* a ráda si o něm nechávám zdát hezké sny *3* *3* .Je to rebel a tyhle mužský mají prostě v sobě něco vzrušujícího.
-
Vojín Duchoslav
Pane Antoníne,chtěla jsem se Vás zeptat jestli je pravda,že jste sloužil s Josefem Jungmanem?je to můj brácha.Snad dokonce měl nějaký ten malér jako vy a dostal to navostro na Borech.On rád přehání a tak mě napadlo,zeptat se raději Vás.Za odpověď předem děkuji.Míla *4* -
reklama v nemecku
Je mozne ze jsem videl pana Duchoslava v Nemecku v reklame na vyrobce koupelen? Byla evidentne tocena v Praze a ten hlavny a jedniny herec v ni se na Vas moc podoba. Jste to vy??? Dekuju. -
-
Re: reklama v nemecku
Je to mozne, je dokonce mozne, ze jsem to byl ja, je jiste, ze je to natocene v Praze, a je scela jiste, ze to nebyl vyrobce koupelen, ale HORNBACH *3*
-