-
Nejlepšííííííííííí je Viky-sněženky a machři a Miky patro *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *1* *1* Moc mám ráda pana Duchoslava
-
Škoda že už má tolik let, a škoda že v době kdy měl 20.let a byl Viky Cabadaj tak já ještě nežila *9* Ale nejvíííc žeru Vikyho Cabadajee :-* *14* Teď už není tak krásnej ale furt mě přitahuje ta jeho drzost *1* takže dřepkiiiins *5* Prostě jako mladík byl dokonalej,k sežrání.
-
-
On je super pořád.Naopak, co s takovym mladíčkem?Chlap je až teď *3*
-
-
Vážený pane Duchoslave. Nedá mi abych nereagovala na Váš pořad Iveta.Rychle a krátce k věci. Jen k telefonátům Vašeho pořadu Iveta. Myslím, že paní Bartošová v některém přímém přenosu není pod vlivem alkoholu. Je mi líto jak tazatelů do pořadu, tak paní Bartošové. Já to vidím, že paní Bartošová prostě psychicky nezvládá tlak a před vystoupením, nebo před nějakým úkolem, u kterého ví, že bude problém prostě spolkne nějaká antidepresiva a nebude jich málo. Tím chci říci. Ať už dopadne vánoční vystoupení paní Bartošové jakkoliv, hlavně by si měla paní Bartošová hlídat zdraví a pohodu.Zdravím a pěkné vánoce přeje Bára
-
Pana Duchoslava znám hlavne jako moderátora bývalé televize Petka kde uvádel porad pro Ivetku Bartošovou. PS preji mu všechno nejlepší
-
ja ho nejvic zeru jako vikiho cabadaje a jednou se ke k mym prekavapeni sem ho potkala v parku v jicine kde s barou stepanovou nataceli nakej dokument a podarilo se mi s nim vyfotit ja byla tak stastna
-
Nooo dobrý!!!Tak koukám,že má Toník docela slušnej zástup fanouškú.Ne to je z legrace asi před hodinou jsem viděla Sněženky a Machři poprvé a jsem z toho nadšená!!!!Ta role je pro něj vyloženě stvořená.Tak doufám,že natočíte konečně to pokračování.Ikdyž asi už tonebude to co to bývalo.Jen přeci starý časy jsou starý časy!!!No když už nic jinýho tak jsem mu alespon rozšířila vzkazy.No nic pa všichni.(ikdyž koukám,že moc návštěvníkú asi nemá:-)) *3* *5* *5* *16* *16* *9*
-
Miky
Ja som "Mikyho" spoznal v dobe, keď sa vysielal seriál Třetí patro, bol hviezdou a bol normálny. Nesprával sa namyslene. Je pravda,že sme sa nevideli už asi 15 rokov ale stále si na neho zaspomínam, je to fajn človek a kamarát. -
-
Re: Miky
Ja vzpominam taky.
-
-
zdrarec
Ahooj Tondo:) Zdraví tě Darča z loňských Jeseníku,z Prahy a z Krtečkaa:-))))Měj se pěkně:o) *3* -
Zájem
Baf *3* ,je mi jasné,že takových řečí a nabídek máte pane Duchoslave dosti,ale já bych měla opravdu zájem se s Vámi setkat a seznámit. Bydlím sice na druhé straně republiky,ale byla bych ochotna přijet. Nejsem žádná poblázněná fanynka,jen mě prostě zajímáte jako člověk a muž. Je to možná troufalé,ale neviděla bych v tom nic zlého. Je mi sice 21 let což může odradit,ale není vše jen dle věku. Byla bych ráda,kdyby jse nějakým způsobem reagoval na mou nabídku. Děkuji. Lena. -
Tonda
Tonda...to je neuvěřitelně charismatickej člověk, mám ho děsně ráda. Stačí, aby se někde jenom objevil a musí se vám vrýt do podvědomí. Má v sobě něco velikýho... bere vše s nadhledem a noblesou *14*