-
POHOĎÁK
Chci říci jen tolik, ač jsem chlap a necítím se tady dobře mezi těmi všemi poblázněnými fanynkami měl jsem tu možnost s Antonínem chvilku pracovat a myslím, že je opravdu pohodový chlapík, který rád vidí do hlouby věci a jde v jednání na rovinu.Před takovými frajery klobouk dolů. *5* -
-
Re: POHOĎÁK
Nevidím tady žádné roztoužené a nadržené fanynky,tak proč ty řeči o nich? -
-
Re: Re: POHOĎÁK
Já taky ne,ale třeba ten dotyčný co psal ten vzkaz je homosexuál toužící po drahouškovi Janu Antonínu Duchoňovi. *3* *3*
-
-
-
Ahoj Tondo
Ahoj Tondo,
budu ráda když mi n asebe pošleš nějaký kontakt, nejlépe telefon:-))). Srazík po 30 letech se už blíží. Jó jinak ti blahopřeji k svatbě. Eva Brabcová/Jarůšková *3* -
Ahoj Tondo
Ahoj Tondo,vzpomeneš si ještě na "D" a na Luďka a na naše tahy,je to pár let....
Ahoj Luděk -
:)
*3* ahoy ja by som ti cela povedat ze si uuuzasnyyy herec *3* mam ta rada *4* drzim ti palce *3* -
všechno nejlepší
Přeju všechno nejlepší !! *3* -
Sněženky a Machři po ...
Koukal jsem na ten film "...po 20 letech" a musím konstatovat , že to dějově dost ulítlo do jednoho velkého NIC . Nechápu proč je ta Marika stále opěvována jako hvězda , když jednoduše zestárla a její dřívější krása je tentam .A navíc se jen snažila pro sebe na druhých urvat svůj poslední tzv. Záchranný člun .Slovina co si tam hrála na drsňačku , ta též byla o ničem.Prostě dáma na pár facek.Pokus o stejný konec jako v prvním filmu vyzněl dost trapně . Takže lituji svých skoro pětset Kč za DVD.Příště budu opatrnější. *13* *8* -
-
Já jsem za to 500 kč ani nedával,jednoduše jsem si film vypůjčil a přepálil.
-
-
vše nej!!!
bývalý machre !!!!!!!!!!!!! *1* -
narozeniny
Milý Honzo
Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* -
osobnost, to si děláte kozy , čeho ???