Přejít na výpis diskuzí

Jan Antonín Duchoslav

OSOBNOST 31.12.2006 
55 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POHOĎÁK

Chci říci jen tolik, ač jsem chlap a necítím se tady dobře mezi těmi všemi poblázněnými fanynkami měl jsem tu možnost s Antonínem chvilku pracovat a myslím, že je opravdu pohodový chlapík, který rád vidí do hlouby věci a jde v jednání na rovinu.Před takovými frajery klobouk dolů. *5*
    • Re: POHOĎÁK

Nevidím tady žádné roztoužené a nadržené fanynky,tak proč ty řeči o nich?
      • Re: Re: POHOĎÁK

Já taky ne,ale třeba ten dotyčný co psal ten vzkaz je homosexuál toužící po drahouškovi Janu Antonínu Duchoňovi. *3* *3*
  • Ahoj Tondo

Ahoj Tondo,
    budu ráda když mi n asebe pošleš nějaký kontakt, nejlépe telefon:-))). Srazík po 30 letech se už blíží. Jó jinak ti blahopřeji k svatbě. Eva Brabcová/Jarůšková *3*
  • Ahoj Tondo

Ahoj Tondo,vzpomeneš si ještě na "D" a na Luďka a na naše tahy,je to pár let....
    Ahoj Luděk
  • :)

*3* ahoy ja by som ti cela povedat ze si uuuzasnyyy herec *3* mam ta rada *4* drzim ti palce *3*
  • mildaa

všechno nejlepší

Přeju všechno nejlepší !! *3*
  • Sněženky a Machři po ...

Koukal jsem na ten film "...po 20 letech" a musím konstatovat , že to dějově dost ulítlo do jednoho velkého NIC . Nechápu proč je ta Marika stále opěvována jako hvězda , když jednoduše zestárla a její dřívější krása je tentam .A navíc se jen snažila pro sebe na druhých urvat svůj poslední tzv. Záchranný člun .Slovina co si tam hrála na drsňačku , ta též byla o ničem.Prostě dáma na pár facek.Pokus o stejný konec jako v prvním filmu vyzněl dost trapně . Takže lituji svých skoro pětset Kč za DVD.Příště budu opatrnější. *13* *8*
    • Já jsem za to 500 kč ani nedával,jednoduše jsem si film vypůjčil a přepálil.
  • estela

vše nej!!!

bývalý machre !!!!!!!!!!!!! *1*
  • narozeniny

Milý Honzo
    Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4*
  • honza1957
    osobnost, to si děláte kozy , čeho ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit