Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju ho

Ahojik Honzíku upá Tě žerů už se těším na 13.3 až budeš v Nise v Liberci určo se za Tebou přijedu podívat..a máte někdo na Honzíka icq?:-* miluju tě
    *14*
    • karca24

Re: miluju ho

byla jsem tam a byl SUPER!!!!!!!! *1*
      • ses machr

jak je co jo borec co deláš bidlim v olomoucy *15*
  • lilinka007

prosííííííííííím

dejtemi plskyyyyy honzíkovo icq nebo lidé ja mam jen jeho facebook *9*
    • Re: prosííííííííííím

ahoooj jeho profil sem už widěla a má:Honzik.Bendig

měj se ahoooj *3* *3*
    • teresnerez

Re: prosííííííííííím

plis napiste mi jaky ma honza facebook
      • Re: Re: prosííííííííííím

ahojky ví někdo jeho facebook jestli ano tak mi ho poslete díky *3*
  • vanessa4ever

áááá

JJ,já taky na tu stránku chodím *3* je fakt pěkná *14* jsou tam i fotky z různých koncertů atd,mrkněte se *3*
    Jinak,Honzík krááásnej! Lidičky :) musím se vám pochlubit ! xD jáho viděěla ! byla jsem na jeho koncertu v Kramolíně 13.2 a bylo to nááádherný *3* *14* jááá mu dala i pusinku na tvář k narozeninám *4* *4* *4* *4*
  • superholcina

Jane prosíím!!

Ahoj honzíku máš ICQ moje je: 440580352: a plosíím mam tě ráda jako zpěváka a doufám že sis to užil na DISCO byl si tam s Leošem Marešem a ještě z někým mám tě ráda *14* *14* *4*
  • klariseq

Fanclub

JSem v officiálním fanclubu Honzy *1* a je to tam fakt bezva *15* . Dozvíte se tam různé novinky *4* a vystoupení Honzy *14* Bývá tam s ním i chat *1* a chodí tam on sám *15* je to fakt bezva!! Kdo yb tam chtěl taky chodit *3* koukněte s ena stránku www.janbendigstar.cz *14* *14*
    • Re: Fanclub

Honzíku jsi moc skvělej zpěvák *14*

chat je tam jenom kdyz ma honza cas ale jinak jsou ty stranky super *4*

hej já sem se taky přidala do fanklubu a tam není žádné chat a takové.... :( *9*
      • Re: Re: Fanclub

Honzíku, Co Ti to udělali s vlasama! "Střapula" Ti sluší, "Elvis", ikdyž super zpíváš i tancuješ, není pro Tvou tvářičku. Měj se fajn, užívej si slávy a hodně štěstíčka!!! *5* *5* *4*
  • VALENTÝNKA

Tak všechno nejlepší,Honzíku!!! *14*
  • Vše nejky

Jůůů všechno nejlepší k narozeninkám a štastnýho valentýna...:) *4* *4* *14* *14* *14*
  • vse nejlpeší :-***

Ja taky preju vsechno nejlepší a má narozy o tři dny dřív než já *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narozky

Ja taky Preju vsechno nejlepsi k narozkam..a Stastnej Valenyn *1*
    • Re: Narozky

Sakra a hned chyba *1* *1* *1*
  • narozky

věechno nej k narozeninám...oficiální ztránky Honzy-http://www.janbendigstar.cz/ *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit