-
Úža
Ahoj. Jseš uplně úžasnej a závidím svým kámoškám, potkali tě v Praze když jsme byly na výletě. Škoda že sem nešla s nimi. Prosím přijed někdy do Kolína, nějakej konzert, nebo něco. Okamžitě bych tam byla a jak znám lidi od nás ze čkoly, tak bys o publikum neměl nouzi. *14* *14* *14* -
-
Re: Úža
On nemá nouzi o publikum i bez lidi z vaší čkoly -
Re: Úža
Oprava: ne ze čkoly ale ŠKOLY
-
-
On♥
Já a honzík jsme kámoši,koukám,že ho tu máte fakt rádi..taky jsme v byla s ním v Klášterci..pak jsme šli na oběd..je uzasnej -
-
Re: On♥
Jééééé, jak ti závidím. -
-
Re: Re: On♥
On je úžasnej,tak tě chápu:D
-
-
-
hm
No tak vzhledově by možná šel,ale ten zpěv se mi moc nelíbí na těch šestnáct let .Jestli chce něčeho dosáhnou (zpěvu)tak na tom musí máknout ___ *3* *13* -
-
Re: hm
tak ty si dost xD nechápu jak se ti nemůže líbit jaho zpěv....dyť je dokonalej ;P...wyzkoušej si taky zaspívat a uvidíš jak je to těžký pak už budeš ticho ;D -
-
Re: Re: hm
*zazpívat -
-
Re: Re: Re: hm
no vono ani vzhledově, ani zpěvem to za nic nestojí!!!! *5*
-
-
-
-
Ahojky Honzíku seš superrrrrrrrrrr.
-
honzovi
milý honzo mohla bych tě požádat aby si mě napsal na profil Dadynka70 -
Kocert
Jan Bendig má koncert v Klášterci nad Ohří!
Můj sen se splní!
Uvidim ho na živo!
Jupí!xD *15* *15* *15* -
-
Re: Kocert
Já tam sním byla!..pak jsme jeli na oběd:Djako vždy:DD -
Re: Kocert
a to kde si četla o koncertu v Klášterci? dík :) -
-
Re: Re: Kocert
V Ostrově tam je na cukrárně plakát o tom koncertu *3* *3*
Jsem to já která psala ten komentář předtím o tom koncertu akorát nejsem přihlášená. -
-
Re: Re: Re: Kocert
aha. a nevíš teda, kdy přesně by to mělo být a kde? nikde jsem o tom nic nenašla *4* děkuju -
-
honza
Honziku jsi nejlepší v Superstár jsem ti fandila máš krásný hlas.jsi boží.
-
-
-
-
-
Janko
on ja proste nej nej nej <3 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Janko
to on dávno ví *3*
-
-
koncert
7.4.2010 se koná charitativní koncert více http://www.janbendigstar.cz/?sec=ho me *14* *3* -
JE NEJ!!!
Jan Bendig je úpa nejj!!! Lowuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a já jsem tak brečela když vypadl *9* *9* ale byla jsem na koncertě a Honza je prostě SUPER!!!!!!!!!! *1* -
honzik
ahojky plsky juknite nekdo na muj blog o honzikovi a pisněte koment... moc lidi na něj nechodi tak premyslim esi ho nemam smazat. a jinak on je uplne uzasnej!!!! *14* *14* -
-
Re: honzik
Adresa??? :-) -
-
Re: Re: honzik
děj nám adresu pls *3* *3*
-
-