Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ofiko info

Ahoj všem, pokud chcete ofiko info nebo občas chatovat s Honzou, doporučuji přejít na www.janbendigstar.cz - Jináč Honza má v neděli koncert, info též na těchto stránkách...
  • anushka.c

jsem HAPPY

vždyť to říkám lidi,že to je nákej potrhlej fanoušek =)...a co tak ať já jsem do něj taky blázen...mám o něm všecko=)) hodila jsem si na cédo jeho písničky co zpívala v superstar,mám jeho plakáty,články z časáku a dokonce i z třebechovickejch novinách měl rozhovor a mám je =))) plostě sem do něj blááázen...aspon že mám tam kde bydlí babičku =))) takže se tam o víkendu chystám =)) *15*
  • glinis

BENDIG JE NAROZENEJ V ÚNORU..

..TAKŽE JE VODNÁŘ A TEN CO SE ZA NĚJ VYDÁVÁ MÁ ZNAMENÍ KOZOROH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: BENDIG JE NAROZENEJ V ÚNORU..

honza se narodil 14.2 protoze to ma napsany vsude a kona se jeho narozeninovy koncert dne 14.2 takze ty nepravej honzo bendigu jdi se vycpat
    • honzíček

já mám na honzu číslo na mobil a pořád si spolu píšeme.... *14* *14* *14* třeba spolu budeme chodit.... :D *4* *14* *14* *14* *14*
      • Re: honzíček

libi se mu jina..:P ;)

hm si jako myslis ze ti verime jo *15* *15*

jo a ještě chodíme spolu ven a takové..... *14* *14* a on mě vždycky rozesměje.... :) :D
        • Re: Re: honzíček

jseš trapná a ještě k tomu bydlíš úplně jinde než on
  • sháním

chci všechny kontakty na Bendiga pošlete mi je prosím na E-mail : SonaDixie@seznam.cz Dík moc *4* *5* *14* *4* *14*
    • glinis

Re: sháním

BLAZINEC.CZ ROMEA.CZ ODVYKAČKA.CZ
      • Re: Re: sháním

:D:D:D dobry no blazinec a odvykacka :D
  • HOZÍK

http://www.janbendigstar.cz/?sec=ak tuality-ZÍTRA TU BUDE CHAT *3* *1*
    • Re: HOZÍK

opravdu tam bude chat ? *7*
      • Re: Re: HOZÍK

ano...17:00
        • honzíče moje zlatíčko

hej a kde bude na chat???? a fakt tam bude? *14* *14*
  • .....

♥HONZÍÍÍK♥ *14* *14* *14*
  • anushka.c

to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit

lidi bud te normální určitě to není Honzík,někdo se ho snaží napodobit ale moc mu to nejde.je to trapný!utčitě by se sem nepřidával,takže se uklidněte a založit mail i icko s honzíkovejma iniciálama umí každý pako =) takže jako k čemu vám je sem psát že ho miluje te když si to čte třeba nákej plešoun co se za Honzu vydává! *8* *1* a pokud někdo nevěří sám je proti sobě,čusky
    • Re: to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit

presne tak lidicky...honza je muj kamos a kdyz jsem se ho ptala jestli sem nikdy sel tak rekl ze sel ale jen si precist co o nem pisete ale nepsal sem nic
  • janbendig

Facebook

Lidičky zdravím vás všechny!!Jelikož nemám čas odepisovat všem tak to napíšu tdy!!!Vízo dopadlo docela dobře!!!A jeslti chcete zapište se sem http://www.facebook.com/pages/Jan-B endig/273805408510?ref=ss jedna holka mi tento odkazt dala a říká at tam je co nejvíce lidí!!Tak se kvuli ní zapište jo???Jinak mám vás moooooc rád!!!A jsem rád že i když superstar zkončilo tak vy sem píšete...a pořád mi fandíte díky moc!!
    • Re: Facebook

ahojky honziku no tak nevim jesli jsi to ty kdyz vsichni rikaj ze ne ale chci ti rict ze te strasne zboznuju fakt jsi super *14* *14*

kamaf tu merav anda tut *14* *14* *14* ke báro frajery sal *5*

a mě snad budeš psát *7* seš strašnej frajer a líbíš se mi *14* *14* ty kouříš žejo *5* mě se líběj kluci který kouřej *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* a neboj sem hezká
    • anushka.c

Re: Facebook

*14* ahojky Honzííku...musím říct klobouk dolů,já a moje kámoška jsme do tebe zažraný *14* ...ted jsem četla v Třebechovických novinách že s tatkou chystáte v Třebe koncert *3* tak mě to moc potěšilo´,protože mám v Třebechovicích babču a v Petrovicích takže rozhodně bych přišla se na něj podívat *14*

lidicky mrknete pls na me stranky o hozovi http://janobendig.blog.cz/ zalozila jsem ho teprve vcera
  • ....

Všichni FANS Honzíka sem : http://www.facebook.com/pages/Jan-B endig/298950591583?v=wall
    *3* pokud face nemáte tak si ho založte a přidejte se tam
  • _hannah.montana_

Holka Honzy

Ty fakt chodíš s bendigem nebo si si to vymyslela??? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit