-
......
Bendig je sice hezký a hezky zpívá ale nwm proc tady píšete ty kraviny typu ,,Ty nerozdavas icko" a takove, protože Bendig se sem v životě nepodiva... *16* *16* -
-
Re: ......
jj to máš pravdu :D ale já jeho ICQ i SKYPE mám *14* -
-
Re: Re: ......
dej mi prosím icq prosííím -
jan bendig
miluju ho *5* *5* *14* *14*
-
-
Re: ......
podivá !
-
-
zíčku
Honzíčku četla jsem si co ti dělají spolužáci.
Nic si z toho nedělej to je jenom závist;-) -
bendiček
milujem tě seš moc krásnej -
-
Re: bendiček
Ahoj Honzo, jmenuji se Milan a jsem z Krupky. Poaslouchám Tě, hezky zpíváš. Přijedeš se na mně podívat? -
Re: bendiček
to maš pravdu je kraaaaaaaaaasnj....honzo maš holku????, *7* je mi 13let viděla jsem tě jako 10leteho kluka jak si spíval song titanik *14* *5* *1* *3* *4* jako 10letý kluk si vipadal sexi *15* *4* *14* *14* *5* *3* *4* *8*.
-
-
Tohle není Janko
Ahoj všichni, tady se někdo vydává za Janka taky, protože tady píše ,že jeho pravé narození je to v prosinci. Ale ve Snídani s Novou 13.1. 2010 říkal, že mu je 15 let a 16 mu teprve bude. Škoda, že i tady se za něj někdo vydává. Správce těchto stránek by si to měl hlídat... *9* -
-
Re: Tohle není Janko
máš pravdu honzík se narodil 14.února a bydlí v Třebechovicích a né v HK ...
-
-
Vanesa
Takze honzi nick na lidech Jan.Bendicek neni tvuj ?? -
ahoj
zdar -
..
lidé mám stejný jako mail ale nemám fokty ani tak jen komentáře a vzkazy od fans!!ale nemám facebook mevim moc mě nebyví všude dávat sví informace a fotky!ikdyž jsem slavnej nwm neba mě to!
jinak jak se máte??!!icq mám ale nedám pišu si na něm jen se svýma největršíma a pravíma přátelama!! -
-
Re: ..
lidi bud te normální určitě to není Honzík,někdo se ho snaží napodobit ale moc mu to nejde.je to trapný!utčitě by se sem nepřidával,takže se uklidněte a založit mail i icko s honzíkovejma iniciálama umí každý pako =) takže jako k čemu vám je sem psát že ho miluje te když si to čte třeba nákej plešou co se za Honzu vydává! *8* *1* -
o co se tady snazis??je uplne jasny ze nejsi honza bendig jo a taky by ses mohl poradne naucit psat na klavesnici kdyz uz sem pises takovy hovadiny!!! -
aHOJKY hONZÍ ZPÍVÁŠ MOC PĚKNĚ DOUFÁM ŽE U TOHO ZŮSTANEŠ -
a co lidé.cz?????? a velmi mě sere jak nekteri na tebe nadavaji zmrdi. ja si myslim ze jsi uzasny ,bezva a faktys dobrej !!!!!! *3* *5* *4* -
jaj ty nedavas icq a proc alespon mne muzes dat email neee pls nebut tak zlej pp milujiteee!!! *4* si andilek klasnouckej jmenujise tereza distak mi napis na email pls : tereza.hamzova.96@seznam.vz pp mam te rada *3* jooo a ty prej taky kouris joo -
tak bendigu jestli seš to ty tak je celkem trapný,že seš ve vlastním fanklubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *15* *1* *15* *1* -
Faakt v pohoo Jankoo
Ahoj Janko, myslím si že jsi nadanej zpěvák. Moc jsem ti fandila (a fandím =)) a chtěla jsem se zeptat jak se jemnuješ na lide.cz?? Že si tady psal že máš stejný lide jako mail.... No tak jestli bys mi ho nedal. Jo a koukala jsem na nova.cz na ty tvý videa třeba jak si točil videoklip s denisem a jak si nám ukazoval ten hotel a jak si dělal že jsi byl moderátor. Prostě bomba s tebou musí bejt sranda =)=) a hele je tvoje icq 594399289? Tak odepiš třeba na mail nebo sem to je jedno, budu čekat na odpověd tak pp a neboj nejsem ňákej ten praštěnej fanoušek kterej po tobě chce tohle a tamto ju? Jen chci pokecat s klukem kterej má úžasnej hlásek =) tak napísni a fabdím ti pp kamiiiik *3* -
milujite: nebut tak zlej amne snad muzes dad icq neee pls pls *14* -
dal bys me prosiiiiiiiiiiiiiiim email???kdybis byl moooooc hodny napis mi na ada.jin@seznam.cz
milujite *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
nejseš jediná která Honzu miluje kapiš to? *7* *16* na př.já ho taky miluju ale nechci se hadat *13* *5* *5*
-
-
Honzíku
honziku ty nedawaš ïcq *9* *9* a maš icq Deniska Lacha odepiš mi prosím na libuslibu@seznam.cz *4* *4* si andílek Děkuju -
-
Re: Honzíku
já jeho ICQ mám -
-
Re: Re: Honzíku
dej mi prosííím jeho icq prosíííííííím
-
-
-
-
miluju te!!!!!!!!
honzicek? jaj ja tak zboznuju a kdyz jsem se koukal na youtube a jak se tam drzi stou holkou tak jsem brecela ale nevim proc a si ho miluju jsem debilka *14* *14* *14* *14* *15* *5* -
-
Re: miluju te!!!!!!!!
debilka neee... nahodou je to v pohode lepsi nez milovat nekoho kdo nic neumi -
Re: miluju te!!!!!!!!
Nejsi sama! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
-
Re: ICQ
jo máme -
Re: ICQ
on ho nemá =D -
-
Re: Re: ICQ
ma ale nechce ho dat
-
-
-
Ahoj
Jasně lidi!!PŘIDEJTE SI MĚ DO PŘÁTEL AŽ BUDE ČAS TAKKY SI VÁS PŘIDÁM!PIŠTE MI BUDE SE SNAŽIT ODEPISOVAT JE TO TROCHU ZÁHUL ALE DÁ SE TO!MUŽEME BEJT KÁMOŠI SEM RÁD ŽE MĚ OBDIVUJTE A VÁŽIM SI VÁS MOC A PROTO SI SVÁMA KLÍDO PSÁT BUDU!TEED MÁM TROCHU ČASÍÍK TAK TU BUDU ČASTĚJI A MOC SE TĚÍM NA 16.1 A UŽ SE PŘIPRAVUJU!A NA TU KONZERVATOŘ POKUD SE DOSTANU 100%PUJDU! -
-
Re: Ahoj
Mili honzo bila bych moc rada kdybi si mi napsal *4* mam skype terezkaaaaaaaa a jestli nemas skype tam mam lide TeresNerez zatim ahoj -
a nic si stoho nedelej ja taky matiku neumim uz mne sere... milujite a na tu konzervator budu ti fanditt fakt te tam potrebujou pp milujite a ozvise plssss *14* -
Jo a hodně štěstí na tu konzervaoř, at ti to dopasne na 1.... ale to určitě joo =) držím palečkyy =) -
a das mi to lideeee!!!!!!prosimmm ti ses mi v superstar strasne libil *3* *14* -
taky chci jit na konzervator ale moc velke nadeje na prijeti si nedavam berou jenom 5lidi...a navic me zkousky cekaji az pristi rok
-