-
<3
on ? prostě ten nejhezčí, nejlepší a nejdokonalejšíííí <3 nejvíc ho žerůůůů <3 *14* -
-
Re: <3
JAJ TAK NANEJ MUZES ZAPOMENOUT JOO
-
-
Milujuuuu!
*14* DOKONALOST! *14* -
Podpis
Nevíte kde seženu podpis Jana Bendiga?Já ho chci musím ho mít on je bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!odepište na email mi99ku@seznam.cz -
-
Re: Podpis
JA VIM KDEBIS HO VZAL(LA) JA SEM JEHO NEJ KAMOSKA JAJ KDE BIDLISA MOZNA BICH SE HO ZEPTALA
-
-
On->Vítěěz
On je nejlepší,nejhezčí,nejvtipnějš í a nejdokonalejší ze všeech...je víítěěěz *14* *14* *14* -
-
Re: On->Vítěěz
souhlas *14* -
Re: On->Vítěěz
Přesně *14*
-
-
Tapeta
Supeer! Přidali tady mojí tapetu Bendig, kterou jsme dělala, je to taková ta s tou zdí, kdyžtaksi j dejte na plochu, budu moc ráda!! -
-
Re: Tapeta
tu tapetu tam mam na plose
je moc pekná ! *4* -
Re: Tapeta
no za to mě nepřidaly fotky,na kterých je s polonahými finalisty muže roku! kdyžtak ty fotky jsou tady ve fotogalerii:
http://www.xxl-europe.com/cs/clanky/xxl-europe-a-muzi-roku-v-tv-markiza -
-
Re: Re: Tapeta
asi má rád chlapi,no! Škoda,že on sám má do chlapa hooooooooooooooooodně daleko!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Tapeta
takže ja nevim jestli ty vkv jsi chlap nebo zenska ale je to od tebe dost hnusný.A vis co je tvuj problem??ty fandis nekomu jinemu treba chodurovy a zarlis ze je jan bendig lepsi aspon v mym srdci!!
a ted neco svýho ! *14*
ja jsem ti fandila uz od castingu
ale ze si nevyhrál to neva pro me budes stejne výtěz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
-
-
-
Skype od jana
Mám jeho skype - pravé *3* je guucci0123 *14* tak si ho kdyžtak přidejte *1* -
-
Re: Skype od jana
jak si ho zistala -
-
Re: Re: Skype od jana
áááááááááááááá ty seš božííí,kuju,moc kuju,.jsem nej fanynka bendiga.mockrat kuju. -
-
Re: Re: Re: Skype od jana
dikys a nema nahodou jeste nekdo jeho icq? *14* *14* *14* *14* -
Noo :) Mobil tam nepsal, jenom skype, ale i tak -
-
Re: Re: Re: Re: Skype od jana
bože lidí vam fakt hrabe...tak budte radi zhe ten jeho skype mate aspon vy ale abyste ho dal rozsirovali bez jeho svoleni to je uz vrchol,....takle si ten skype zrusi protoze neubude stihat..vy ste fakt blby -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Skype od jana
hm jasně a ty si jeho máma že to víš co když bude rád že má tolik fanynek *4* JA BENDIG JE PROSTĚ UPE BOŽÍ JE NEEEEJJJJ ON MĚL VYHRÁT SUPERSTAR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
-
-
-
-
Re: Re: Skype od jana
Noo, na superstar. tv to v rozhovoru to psal *4* -
-
a daval tam i cislo?? kdyztak pis na muj imeal ahoj
-
-
-
-
Skype od jana
Mám jeho skype - pravé *3* je guucci0123 *14* tak si ho kdyžtak přidejte *1* -
-
Re: Skype od jana
JůůŮůŮů sTAšnĚ kuju za zveřejnění..skipa!!!HonzíQ je fakt bůůh! *14*
-
-
tzju
On kouříííííííííí :((((( -
-
Re: tzju
jj kouri ale uz prestava je to muj nej kamos
-
-
Prosba..:D
Ahojky nemate nekdo od Honzíka v mp3 formatu jeho pisnicky..??vsecky co zpival..??Prosim.. *4* -
-
Re: Prosba..:D
běž na www.mp345.cz jsou tam všechny a zdarma ke stažení *5* -
Já jich taky pár mám..=) -
já nějaký mám ale ne úplně všechny jesli je chceš tak napiš na profil a tam se pak domluvíme
-
-
honza bendik
ahojky lidicky
taky se nudite???napiste na icq(550710788)
budu se tesit az nikdo napise
pokecame o cesko-slovenske superstar *3* *3* *3*