-
ACHJO :((((
PROOOOOOOČ ??? *8* *8* *8* *8* -
achjo ... :(((
PRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
...**
Honza neměl vypadnout to už radši šmajda ...bendig umí stokrát líp zpívat než šmajda to je jen šoumen fakt...i porota by šmajdu už několikrát vyhodila....když to je tak když se lidi dívaj jen na vzhled...panebože to je soutěž o zpívání a né soutěž krásy... *16* -
Chodur nejlepsi
Chodur je nejlepsi a vyhraje. Bendig uz vyhrat nemuze, to je skoda *15* *15* *15* *15* . Mejte se *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: bendig nejlepsi
no určite bendig byl nejlepsi a chodur fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *13* -
-
Re: Re: bendig nejlepsi
Ahoj nemáte spojení na Jana Bendiga... icq nebo e-mail ? dyžtak napiš te na můj e-mail ladlecka@seznam.cz *3* děkuju
-
-
-
Už od začátku se mi nelíbil, i když jsem byla šokovaná že vypadl. Myslím že vůbec neumí zpívat, a i kdyby jo takhle zpívá každej druhej. Můj názor
-
-
Re:
víš co... CHAS KÁR jooo *3*
-
-
Dx
Já jsem taky málem tu telku rozflákala. Honziku si bezva a doufám že budeš ve zpívání pokračovat a nahraješ náký vlastní písničky. Okamžitě bych věděla kdo si je koupí (já - samozřejmě a asi celá třída). Neměl si vypadnout, ty si měl vyhrát. Zabít ty, který ti neposlali hlasy *5* Jinak si fakt upe krásnej a upe good zpíváš. *14* -
ahoj Honzo
*14* *13* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hfvnb
Chodur je nejlepsi a vyhraje. Bendig uz vyhrat nemuze, to je skoda *15* *15*. Mejte se hezky *1* *1* -
-
Re: hfvnb
Souhlasim, Chodur je nejlepsi a vyhraje *3* *3* -
-
Re: Re: hfvnb
Chodur si je moc jistej a proto to radeji preji Starý..... *4*
-
-
-
Nicooool
Škoda ze honzíííík vypad on byl nej ...se Šmjadou ae porad je jednička Honzííík a porad bude..<3♥ -
neni to fér ='((
Může za to ten youtube debílek..Ještě v 15:30 byyl Honzíík na druhym místě na 3 šmajda a pak starrá..kdyby nikdo nevěděl tyhle výsledky (že třeba dominika je poslední a hrozí jí vypadnutí) moh bejt Honzíí v TOP3...Je to pěkně nefér a vypadnout měla dominika šmajda nebo chodúr to by mi bylo jedno ale tohle........to sem nečekala..byla sem na tom stejně jako Marta Jandová..na stole oceán slz *9* -
-
Re: neni to fér ='((
no byl na 2 místě..a oni se ňáky lidi vsadili jestli vypadne bendig nebo stará..a aby neprohrály tak rychle posílali hlasy starý..a kvůli tomu bendig vypadl..jinak by nevypadl...on zpívá naprosto úžasně.. -
Já taky. -
já si myslímm že za to že bendik vypadl muže ten gauner o kterem je spekulace....ten kvuli nemuž vypadla leona šenková....říkají mu fantom nebo jak,...........bendík byl asi na lepší než chodúr ti dva jsou nejlapšííííí -
-
Re: Re: neni to fér ='((
kvůli němuu vypadla leona šenková?? *7*
-
-