Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivina8

hm...

čo tu tolko revete,mali ste viac hlasov posielať jáj bože deti:-D:-D:-D *9*
  • syndynka

honzíček

to snad ne nic horšího se nemohlo stát je skvělej a nádherně zpívá a budu jeho faninka do konce života snad se s ním potkám
  • Uchralka

Já:Ahoj Mončo (Monika Bagárová)?Monika:Kdo jsi?Já:No teda já tebe znám z SuperStaru.
    Monika:Aha?Já:A proč neumíš zpíváš?Monika:
    No jasně?proto já hodně lidí jsem styděla!?
    Já:Aha?Tak a proč minulém tydnů měla vypadnout *9* ?Monika:No já a vidíté na kloboukujá brečím.Já:joo?já viděla!?
    Já:Aaa já?Lenka mě řekla:Monika Bagárová byla tebe nadávala?A proč?Monika:Joo?Já uviděla Jan bendig měl novou přítelkyní je 13 letá.Já:Aha?Díky?Monika:prosím neřekní si!!!Já:okej?Tak čaááu? *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Uchralka

*9*
  • Uchralka

Hurááá!Na libimseti.cz Jan0000 já poslala do honzíkkovi :Ahoj!Ách jjo?já moc hrozně brečuu?A proč já vůbecc nepochopila??!A ni vypdnout :(.Jan:Ano?No já chybu!?já:Ale ne ?To je moc pěkný zpěvák a krásný hlas.
    Jan:Aha?Díky?Já:Jo?Už napád?Honzíku?Tak přístí rok tak jěště přijet?A znáte Marek Lacko? A byl Na Markízu ''Slovenská hleďá Superstar,, Byl Hvězdnou Pěchotu na Marek Lacko a byl mladý (18) teď už (22) tak byl znovu příšel ok *3* .
    Jan:OOOCH?Díky ty máš pravdu?:)Tak ok já přístém roke tak pojedu ok čau :)
    Já: *4* *4* Ach?Díky *14*
    • sophiekarblova

Re: Uchralka

co to je za kraviny??? :-O
  • bendig je superrrrr

Nechápu jak mohl vypadnout zrovna Bendig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako faktttt ted uz se na to nema cenu koukat!!!!!!!!!!!!! nikdo z nich co tam ted zustali nemaj na nej on mel krasnej hlas a i to byl upa uzasnej showman a pste vsechno dohromady byl psteeeeee sqelej!!! hejma je krypl nedokazal by pisničku z titaniku zazpivat nikdy v zivote *13* *13* *13* at si radsi zase nasadi ten klobouk a jde si zpivat od kud prisel!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: bendig je superrrrr

Přesně :-) stebou naprosto souhlasim...Na SuperStar už koukat nebudu...možná jenom v pondělí ale v neděli vůbec...Nikdo mě tam nebere :-( Honza je moje SUPERSTAR i když vypad *14*
  • ach jo

v supersta ted bude minimální návštevnost!KDYŽ HONZÍÍK vypadl!má ho moc ráda jsem největší fanynka!
    • Re: ach jo

my sholkama sme upe moc brecely je to fakt smutny prisahali jsme ze se na supersatr uz ani jendou nepodivame a to ani na finale *4* *3* *3* *3*
    • Re: ach jo

to je faktycky pravda a jsme smutny *9*
  • merunka000

honzik

nechapu,jak mohly vyhodit honzu bendiga,byl nejlepší. Chodúr musí vypadnout,on si o sobě moc myslí a moc si věří,at už konečně vypadne
  • proč

je to velká škoda už to nebude takovy,měla vypadnout Dominika,nic neumí
    • sophiekarblova

Re: proč

Neni to škoda, je to prostě KATASTROFA!!! :( máš pravdu....i stou Dominikou!
  • anenika

skooooda

je to nefer jako jediny tam poradne zpival smajda dela pouze soumena nic vic neumi ani poradne zpivat zatimco BENDIG ano..... byl nejky,... i kdyz se obcas choval jak maly dite! Kazdej hodnoti to supertsar podle vzhledu a narodnosti... nechapu proc to nikdo nehodnoti skrze ZPEV!!! *9* je to smutny.... *14*
    • Re: skooooda

nooojoooo ale je pozde bendigovi sem polsla presne 85 hlasu ale nic urcite to tam je podplacen yurco *16* *16*
  • Ne..=(((

Neměl vypadnout..=( Ach ju..On zpíval úžasně..=) Chodůr ať vypadne..! Je tam úplně v pohodě, jako by věděl že určitě postoupí dál..Radši nekomentuju..! HONZÍK byl a bude NEJLEPŠÍÍ! Nezasloužil si to..=((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit