-
no a ?
pro ty co říkaj něco k romům
no a ? tak je cikán
ale nevidim důvod proč by to mělo vadit dyt ten jeden cikán taky vyhrál =PP tak co ?? -
-
Re: no a ?
presne mas pravdu kazdej to bere jestli je nekdo rom bo ne a hold honzik mel tadyvtom smulu ze lidi sou rasisti.. cetla sem clanek o tom ze je na sebe hrdej ze je rom a ma i duvod..... kazdej je jedinecnej at je to cech,moravak,rom,vietnamec pste kazdej!!!!;( -
-
Re: Re: no a ?
ty chuje ho nechaly vypadnout chudak synek se trapi a oni to asi nevi nebo co ten chodum ho predbehl bo divakum se libil a on jak naschval musel vypast kdyz on spiva lip nez ostatni ma styl spivat me je lito ze vypad a pritom ja blbec jsem mu poslala hlas debilni porota
-
-
-
neměl vypadnout :(
on vypadnout neměl x((
on tam byl ze všech nejlepšííí
měl vypadnout Chodúr !!!! -
-
měl vyhrát Bendig
narodil se 14.2.1994 -
Re: neměl vypadnout :(
Tak ty mi bereš slova z úst, Chodúr je hodně nesympatický. Všimli jste si někdo taky jak se při vyřazování objímají všichni až na Chodúra? -
-
Re: Re: neměl vypadnout :(
no asi proto,že není gay! *15* *15*
-
-
-
Pozdrav Honzovi
Honzíku,
jsi skvělý. Uvědom si, že jsi soutěžil proti klukům o hodně starším, kteří spoustu roků trénují. V jejich věku budeš hvězda. (Ale mají pravdu ti, kdo říkají, že bys měl mít lepší výslovnost. To ale není nic, co by nešlo naučit.
Držím palce do dalšího života!
Jindra -
Proč vypad :(
Ach nééé .. to je taková škoda že vypadl :( :( -
Pláč
soda že vypad měl vipadnout Martin Chodůr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* on měl hezkej hlas a byl krásnej!!!!!! -
...
hey nechápu lidi sou kreténi beru to že vyhrál a dál se nedívám....chodúr je..... -
Honzík
Pro strašně moc lidí je Honzík prostě nejlepší !!!!!!!!!!!! Pro mě tímhle Superstar skončila. Už se nebudu dívat. Není na co, když už tam nebude Honzík. Ale on je úžasnej a určitě se prosadí. Držím mu palce. *4* *4* *4* -
NECHAPU!!!
Ahoj chápete někdo , proč ho vyřadili?
*8* -
-
Re: NECHAPU!!!
Jo, chápu - stačí si přečíst diskuze. Daleko došel pro svůj úžasný hlas, ale vypadl, protože nestačí hlasy těch, kterým nevadí, že je Rom. To by tu soutěž museli dávat v rádiu.
Jindra -
Re: NECHAPU!!!
Ne..Mel vypadnout Chodur!!! -
-
Re: Re: NECHAPU!!!
já chápu že ti to je líto že Honza už tam neni ale neřikej že měl vypadnout CHodúr proč néšmajda ten si myslí že je na rock ikdyš to neni pravda *9*
-
-
-
mp3
prosím nemá někdo mp3 Titanic od Bendíka (nebo nejlépe všechny od něj z finále a od Denise)? Stránka http://www.mojemp3.sk/ na které jsem vždy vše nešla mi nějak přestala fungovat.. *9* prosím moc dyžtak na mail terione.th@seznam.cz předem hrozně moc děkuji *14* -
úvaha
Dobrý den, jsme starší posluchač a uvažuji pro tak talentovaného mladého zpěváka vyřadily. Na mě to také dělá dojem je to rom tak musi z kola ven. Honziku vezmi to z té druhé strany. to co máš v schováno v Tvém hlese to ti nikdo nevezme a je na tobě jak s tím budeš zacházet. Jedna z pordkyň řekal velice moudrou větu nezpichni, zůstan stálle tím příjemným a milím mladým a velice nadějným zpěvákem. Pracuj na sobě ať můžes zace co nejdřívě rozdávat tak krásné pěvecké zážitky.s pozdravme a obdivem Rozmir -
-
Re: úvaha
Co vubec nevadi ze je cigan co proti nam porad mate.Sme stejny jako vy nektery delaj ostudu ale taky nekteri se chtej chovat slusne ale vy to jenom kazite kazdej neni dokonalej.A holky abyste se z toho vaseho honzika nezblaznily nerikam ze neni hezkej a ze neumi zpivat to umi kazdej rom.Toho kluka jenom lituju vsichni ho tady skoro milujete ale kdyz nebyl v superstar tak mu nikdo kazdej den nepsal ze ho miluje a kluci maji vztek ze mu holky pisou cauuu
-