-
ON je naše superstar:)
Česko Slovensko možná ještě SuperStar hledá-ale já už nemusim...já jí už mám *3* Ačkoliv se dneska taky strašně moc těžko vyrovnávám s tím,že soutěž opustil a po té osudné větě jsem se rozplakala,pro mě prostě je nejlepší a vždycky bude a já jen doufám a věřím tomu,že to někam dotáhne a že za ním budou stát jeho fanoušci i nadále...on na to fakticky má!!!!! Hlavu vzhůru,PŘÍBĚH NEKONČÍ........... -
Prudká inteligence
No holčičky,když už chcete hodnotit kohokoliv,zkuste se nejdřív naučit čes.jazyk a hlavně měkké a tvrdé Y ! Jinak jste opravdu silně inteligentní ! ! *15* -
hm...
škoda no,ale raz musel vypadnuť,mali ste viac hlasov posielať a nie tu teraz nariekať!!DOMINIKA BEST!!! *14* -
-
Re: hm...
jestli je dominika BEST ??? TO ASI TĚŽKO.... vičisti si uši jůůů..
-
-
cítim s vámi
upřímnou soustrast s vámi všemi,fandim sice šmajdovy ale Bendig má talent ... *9* -
-
jan bendig je nej
jan bendig je nnnnneeeeejjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5*
-
-
To je vrchol
Nechápu, jak ho někdo mohl vyhodit, zpíval nádherně, je to diskriminace a je to strašný, včera mu to sedlo, ale i Karla Gotta zazpíval božsky, . Já náš národ nechapu, a dost mě to mrzí, jak sme hloupej národ. Fandila jsem ti moc, zpíval si překrásně. *3* -
-
Re: To je vrchol
ja jsem myslela ze rozbiju televizu kdyz jsem zjistila ze vypadl!!!! ted uz sa na superstar ani nemosm divat .... :-( ja jsem myslela ze vypadne smajda!!!!!! a nee honzaa!!!!
-
-
kuwa
Nééééééééééé to nééééé už se na to v životě nepodívám *13* *13* fandila jsem Monči,Benovi A Honzovi a ted už nikomu takže už se na to nikdy nepodívámmmmmmmmmmmmmmm *13* *13* -
-
Re: kuwa
joo.....hrozny!!ja normalne brecela *9* fandim mirovy i bendikovy.....!!!!ae uplne me nasralo ze postoupila stara!!ona ne a ne vypadnout!!! *16* *16* -
-
Re: Re: kuwa
Já taky brečela *9* *9* *9*
-
-
-
přístup
ahoj..nefándím mu ale mají finalisté přistup k internetu?? -
lasko moje
honziku me se o tobe zda ja te uplne miluju proste moc prekasne spivas mas styl -
pecka
ahoj honziku moc hesky spivas a moc ti fandim proste ses jednicka ty vzdicky to tam ozivis to publikum i porotu proste na tebe neni uz muzou delat ne???????? *3* -
HLASUJTE PRO BENDÍKA!!!
Jo lidi,prosím,teď už to fakt nepodceňujte a pošlete hlas,jestli chcete,aby nám Bendík zazpíval i příště,už je jich tam strašně moc málo a já se děsně bojim,že vypadne,mám fakt panickou hrůzu,tak ať se to prosííííím nestane,pokud mu fandíte,pošlete aspoň jeden hlas ve tvaru STAR 11 na 906 06 13! *3* *3* *3* *3* *3*