-
♥♥♥LoVe yOu♥♥♥
já normálně brečela v křesle -- nevíím co se stalo já poslala 2 hláásky - stejnak si nejj LoWuJůůů tHe .. *14* *14* *14* -
-
Re: ♥♥♥LoVe yOu♥♥♥
nejsi sama
napis naicq550710788 *3* -
Re: ♥♥♥LoVe yOu♥♥♥
2? tak málo? já sem celkem poslala asi 20 hlasů *1* PROČ VYPADL?!?!?!
-
-
aaa
Honzo ty sis to nezasloužil vypadnout zaspíval jsi to hezky jak Diskopříběh tak Titanic od Selin Dion vypadl jsi podvodem Ty jsi byl lepší než Chodůr Ty jsi tam byl nejlepší a ted mě pěkně naštvaly vyhodit tebe když jsi byl na 2.místě a dominika stará byla prý poslední. *16* *10* -
icq na bendiga
kdyz ma libko jan0000 tak si to skuste najit na icq taky proste zadejte jan0000 *1* *1* *1* *1* -
-
Re: icq na bendiga
to je fakt jeho icq nebo sis ho udělal ty?? -
-
Re: Re: icq na bendiga
no ja si ho neudelala nevim jestli je to jeho ja mu nemam duvod psat ale tak skusit to muzes *5* -
-
Re: Re: Re: icq na bendiga
Tak mi pls napiš číslo na můj e-mail-Veronika.13896@seznam.cz prosím *9*
-
-
-
-
honzík
Já jsem myslela že to Jan Bandik vyhraje a mrzi mi to že vypadl *9* -
honzííííííííček
joooooooooooo
jan bendig je 8 v top 10!!!!!!
to je super!!!!!předběhl skoro všechny!!!oooo miluju ho!je nejlepší!!!! -
!!!!!!
Honza neěml vpadnout měla vypadnou Dominika Stará!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
nemel vypadnout
honza neměl vypadnout!!! byl to podvod pac v hlasování byl první chodůr a asi půl hodinu pred vyrazováním mel honza o 1,5 procenta hlasů mín nez chodůr!!! jinak by byl v celý soutěži 1. čech a 2. místo by mel taky cech a to by slováci neunesli!!! ploste podvod!!! a stejnak plo me je honzik i tak superstar *14* *14* *14* -
-
Re: nemel vypadnout
Ty máš pravdu Honzíček nemněl vypadnout protože je nej a nej spívá místo něho mněl vypadnout ta Stará a potom Šmajda a mněl tam zůstat Chodůr a Honzík!!!No ale když vypadl Honzík úplně jsem ondlela protože to nebylo možný.Ale já si nedělám srandu!!!Ale Honzíček je furt nej Česká SuperStar a to je pro mně strašně skvělí!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
-
-
kecii
ale on neříkal Chodúra ale denise a moniku
___xDD____
on...monika...a denis...že sou nej kámoši...o chodúrovy nepadlo ani slovo...a já náhodou šmajdovy fandim...chodúr je tapnej a zpívá furt stejně....a neumí udělat žádnou šou jako šmajda =PP -
POMSTĚME HOZÍÍKA
HONZA VYPADNOU NEMĚL !!!!!! *16*
Jak tam někdo může nechat Šmajdu?? Jak??.. Ten už tam dávno nemá co dělat!! I porota tam Šmajdocha nechce !!! On měl vypadnou ne Honzíík *5* *5* !!!
Je tohl enormální lidi?:!! To dělajá snad schválně ne??
Když Honza řekl že On, Denis a Martin jsou tam nejlepší tři kamarády tak je začali vyhazovat?.. prvne lacho tet honza a Martin?!! Néé to si nesmíme nechat líbit!!! POMSTĚMR SE ZA HONZÍKA!!! *16* UŽ TAM ZBÝVÁ JEN MARTIN !!! POKUD JSTE HONZÍKOVI FANOUŠCI URČITĚ TO CHÁPETE!! MUSÍME PODPOŘIT MARTINA!! NESMMÍME HO NECHTA VYPADNOU!! PROTŽE ON JEDINEJ Z TECH ZBÝVAJÍCÍCH CO TAM JSOU MÁ NA TO ABY VYHRÁL!! A HONZA MU URČITĚ TAKY POŠLE HLASY!!! NANDÁME TO TEM SLOVÁKŮM!! A ŠMAJDA? TEN MŮŽE ZA VŠECHNO !!
POŠLETE HLASY TET CHODÚROVI!! AT POMSTÍME HONZÍKA!!!!!! A AT VYHRAJOU ČEŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
HONZO I LOVE YOU """ POMSTÍEM TE!!
DOTLAČÍME TAM TVÝHO KAMARÁDA MARTINA!! *16* -
-
Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
huraaaaaaaaa martin vyhhral konecne nekdo rozumny -
děláte z toho děsnou show,je to jen soutěž. po výherci do roka nikdo ani neštěkne . vyhraje prachy, ale je to byznis .jen aby se tv napakovala . kdyby ste ty peníze co dáváte za hlasy dali svému idolu mohl by se pak prosadit sám,protože zpívat už umí všichni .jeden fanda by nejradči zabil jiného.....je to fraška -
Co martin ?:D vubeccc nejsou kamaradi to uz je vetsi kamarad ze smajdou -
Já rozhodne poslu hlasy tet Martinovi.. protože! Byl to Honzikuv jeden z nejlepší kamarádu v Superstár taky prot, ŽE CHCI BAY ČESKOSLOVENKOU SUPERSTÁR VYHRÁL ČECH !!! *5* -
souhlasim Bendíg je nej nej nej nej lepší *14* -
-
Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
jasně *14* -
-
Re: Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
presne tak *16* -
-
Re: Re: Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
milujem te honzicku jsme tve nejvetsi faninky *14* *14*
-
-
-
-
nebyla to monika??ta už tky vypadla -
-
simte .. ses nedívala?.. mluvil to tom lachpvi ( bléé :D:d..) a martinovi .. *9* *13*
-
-
Musíme si to přiznat. Máš pravdu! *9* -
-
šmajdu tam nechá ,protože kromě hlasu umí udělat i show a to Jan ne ,naštěstí
-
-
-
Ach joo
Bendig nemel vypadnout...je nejlepsi kdo rika ze je nejlepsi Chodur je to debil pro me ale kazdej ma svuj nazor pro me uz nema smysl cumet na superstar protoze bez bendiga to nebude ono....honziku si nejlepsiiii.....tesim se na tvoje pisnicky