Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brunettgirl

neni to fér ='((

Může za to ten youtube debílek..Ještě v 15:30 byyl Honzíík na druhym místě na 3 šmajda a pak starrá..kdyby nikdo nevěděl tyhle výsledky (že třeba dominika je poslední a hrozí jí vypadnutí) moh bejt Honzíí v TOP3...Je to pěkně nefér a vypadnout měla dominika šmajda nebo chodúr to by mi bylo jedno ale tohle........to sem nečekala..byla sem na tom stejně jako Marta Jandová..na stole oceán slz *9*
  • ivina8

hm...

čo tu tolko revete,mali ste viac hlasov posielať jáj bože deti:-D:-D:-D *9*
  • syndynka

honzíček

to snad ne nic horšího se nemohlo stát je skvělej a nádherně zpívá a budu jeho faninka do konce života snad se s ním potkám
  • Uchralka

Já:Ahoj Mončo (Monika Bagárová)?Monika:Kdo jsi?Já:No teda já tebe znám z SuperStaru.
    Monika:Aha?Já:A proč neumíš zpíváš?Monika:
    No jasně?proto já hodně lidí jsem styděla!?
    Já:Aha?Tak a proč minulém tydnů měla vypadnout *9* ?Monika:No já a vidíté na kloboukujá brečím.Já:joo?já viděla!?
    Já:Aaa já?Lenka mě řekla:Monika Bagárová byla tebe nadávala?A proč?Monika:Joo?Já uviděla Jan bendig měl novou přítelkyní je 13 letá.Já:Aha?Díky?Monika:prosím neřekní si!!!Já:okej?Tak čaááu? *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: bendig je superrrrr

Přesně :-) stebou naprosto souhlasim...Na SuperStar už koukat nebudu...možná jenom v pondělí ale v neděli vůbec...Nikdo mě tam nebere :-( Honza je moje SUPERSTAR i když vypad *14*
  • Uchralka

Hurááá!Na libimseti.cz Jan0000 já poslala do honzíkkovi :Ahoj!Ách jjo?já moc hrozně brečuu?A proč já vůbecc nepochopila??!A ni vypdnout :(.Jan:Ano?No já chybu!?já:Ale ne ?To je moc pěkný zpěvák a krásný hlas.
    Jan:Aha?Díky?Já:Jo?Už napád?Honzíku?Tak přístí rok tak jěště přijet?A znáte Marek Lacko? A byl Na Markízu ''Slovenská hleďá Superstar,, Byl Hvězdnou Pěchotu na Marek Lacko a byl mladý (18) teď už (22) tak byl znovu příšel ok *3* .
    Jan:OOOCH?Díky ty máš pravdu?:)Tak ok já přístém roke tak pojedu ok čau :)
    Já: *4* *4* Ach?Díky *14*
  • bendig je superrrrr

Nechápu jak mohl vypadnout zrovna Bendig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako faktttt ted uz se na to nema cenu koukat!!!!!!!!!!!!! nikdo z nich co tam ted zustali nemaj na nej on mel krasnej hlas a i to byl upa uzasnej showman a pste vsechno dohromady byl psteeeeee sqelej!!! hejma je krypl nedokazal by pisničku z titaniku zazpivat nikdy v zivote *13* *13* *13* at si radsi zase nasadi ten klobouk a jde si zpivat od kud prisel!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • ach jo

v supersta ted bude minimální návštevnost!KDYŽ HONZÍÍK vypadl!má ho moc ráda jsem největší fanynka!
  • merunka000

honzik

nechapu,jak mohly vyhodit honzu bendiga,byl nejlepší. Chodúr musí vypadnout,on si o sobě moc myslí a moc si věří,at už konečně vypadne
  • sophiekarblova

Re: proč

Neni to škoda, je to prostě KATASTROFA!!! :( máš pravdu....i stou Dominikou!
  • proč

je to velká škoda už to nebude takovy,měla vypadnout Dominika,nic neumí
  • anenika

Re: no a ?

presne mas pravdu kazdej to bere jestli je nekdo rom bo ne a hold honzik mel tadyvtom smulu ze lidi sou rasisti.. cetla sem clanek o tom ze je na sebe hrdej ze je rom a ma i duvod..... kazdej je jedinecnej at je to cech,moravak,rom,vietnamec pste kazdej!!!!;(
  • anenika

skooooda

je to nefer jako jediny tam poradne zpival smajda dela pouze soumena nic vic neumi ani poradne zpivat zatimco BENDIG ano..... byl nejky,... i kdyz se obcas choval jak maly dite! Kazdej hodnoti to supertsar podle vzhledu a narodnosti... nechapu proc to nikdo nehodnoti skrze ZPEV!!! *9* je to smutny.... *14*
  • Ne..=(((

Neměl vypadnout..=( Ach ju..On zpíval úžasně..=) Chodůr ať vypadne..! Je tam úplně v pohodě, jako by věděl že určitě postoupí dál..Radši nekomentuju..! HONZÍK byl a bude NEJLEPŠÍÍ! Nezasloužil si to..=((
  • disneygirl

Re: neměl vypadnout :(

Tak ty mi bereš slova z úst, Chodúr je hodně nesympatický. Všimli jste si někdo taky jak se při vyřazování objímají všichni až na Chodúra?
  • Re: Re: NECHAPU!!!

já chápu že ti to je líto že Honza už tam neni ale neřikej že měl vypadnout CHodúr proč néšmajda ten si myslí že je na rock ikdyš to neni pravda *9*
  • no a ?

pro ty co říkaj něco k romům
    no a ? tak je cikán
    ale nevidim důvod proč by to mělo vadit dyt ten jeden cikán taky vyhrál =PP tak co ??
  • neměl vypadnout :(

on vypadnout neměl x((
    on tam byl ze všech nejlepšííí
    měl vypadnout Chodúr !!!!
  • Re: NECHAPU!!!

Jo, chápu - stačí si přečíst diskuze. Daleko došel pro svůj úžasný hlas, ale vypadl, protože nestačí hlasy těch, kterým nevadí, že je Rom. To by tu soutěž museli dávat v rádiu.
    Jindra
  • Pozdrav Honzovi

Honzíku,
    jsi skvělý. Uvědom si, že jsi soutěžil proti klukům o hodně starším, kteří spoustu roků trénují. V jejich věku budeš hvězda. (Ale mají pravdu ti, kdo říkají, že bys měl mít lepší výslovnost. To ale není nic, co by nešlo naučit.
    Držím palce do dalšího života!
    Jindra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit