-
Re: hm...
jestli je dominika BEST ??? TO ASI TĚŽKO.... vičisti si uši jůůů.. -
Proč vypad :(
Ach nééé .. to je taková škoda že vypadl :( :( -
Pláč
soda že vypad měl vipadnout Martin Chodůr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* on měl hezkej hlas a byl krásnej!!!!!! -
...
hey nechápu lidi sou kreténi beru to že vyhrál a dál se nedívám....chodúr je..... -
Honzík
Pro strašně moc lidí je Honzík prostě nejlepší !!!!!!!!!!!! Pro mě tímhle Superstar skončila. Už se nebudu dívat. Není na co, když už tam nebude Honzík. Ale on je úžasnej a určitě se prosadí. Držím mu palce. *4* *4* *4* -
Re: NECHAPU!!!
Ne..Mel vypadnout Chodur!!! -
NECHAPU!!!
Ahoj chápete někdo , proč ho vyřadili?
*8* -
Re: úvaha
Co vubec nevadi ze je cigan co proti nam porad mate.Sme stejny jako vy nektery delaj ostudu ale taky nekteri se chtej chovat slusne ale vy to jenom kazite kazdej neni dokonalej.A holky abyste se z toho vaseho honzika nezblaznily nerikam ze neni hezkej a ze neumi zpivat to umi kazdej rom.Toho kluka jenom lituju vsichni ho tady skoro milujete ale kdyz nebyl v superstar tak mu nikdo kazdej den nepsal ze ho miluje a kluci maji vztek ze mu holky pisou cauuu -
mp3
prosím nemá někdo mp3 Titanic od Bendíka (nebo nejlépe všechny od něj z finále a od Denise)? Stránka http://www.mojemp3.sk/ na které jsem vždy vše nešla mi nějak přestala fungovat.. *9* prosím moc dyžtak na mail terione.th@seznam.cz předem hrozně moc děkuji *14* -
úvaha
Dobrý den, jsme starší posluchač a uvažuji pro tak talentovaného mladého zpěváka vyřadily. Na mě to také dělá dojem je to rom tak musi z kola ven. Honziku vezmi to z té druhé strany. to co máš v schováno v Tvém hlese to ti nikdo nevezme a je na tobě jak s tím budeš zacházet. Jedna z pordkyň řekal velice moudrou větu nezpichni, zůstan stálle tím příjemným a milím mladým a velice nadějným zpěvákem. Pracuj na sobě ať můžes zace co nejdřívě rozdávat tak krásné pěvecké zážitky.s pozdravme a obdivem Rozmir -
ON je naše superstar:)
Česko Slovensko možná ještě SuperStar hledá-ale já už nemusim...já jí už mám *3* Ačkoliv se dneska taky strašně moc těžko vyrovnávám s tím,že soutěž opustil a po té osudné větě jsem se rozplakala,pro mě prostě je nejlepší a vždycky bude a já jen doufám a věřím tomu,že to někam dotáhne a že za ním budou stát jeho fanoušci i nadále...on na to fakticky má!!!!! Hlavu vzhůru,PŘÍBĚH NEKONČÍ........... -
Prudká inteligence
No holčičky,když už chcete hodnotit kohokoliv,zkuste se nejdřív naučit čes.jazyk a hlavně měkké a tvrdé Y ! Jinak jste opravdu silně inteligentní ! ! *15* -
hm...
škoda no,ale raz musel vypadnuť,mali ste viac hlasov posielať a nie tu teraz nariekať!!DOMINIKA BEST!!! *14* -
Re: Re: danČíí
ju chudáček to sou buzerantí jaj chudak jenom muj *3* *3* *13* -
Re: pro Hozu
to si fakt myslíte že sem někdy vůbec půjde,no ale stále je to logičtější než psát takhle DiCapriovi nebo jiným cizincům....? *7* *5* *13* -
jan bendig je nej
jan bendig je nnnnneeeeejjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* -
cítim s vámi
upřímnou soustrast s vámi všemi,fandim sice šmajdovy ale Bendig má talent ... *9* -
To je vrchol
Nechápu, jak ho někdo mohl vyhodit, zpíval nádherně, je to diskriminace a je to strašný, včera mu to sedlo, ale i Karla Gotta zazpíval božsky, . Já náš národ nechapu, a dost mě to mrzí, jak sme hloupej národ. Fandila jsem ti moc, zpíval si překrásně. *3* -
Re: Re: kuwa
Já taky brečela *9* *9* *9* -
Re: kuwa
joo.....hrozny!!ja normalne brecela *9* fandim mirovy i bendikovy.....!!!!ae uplne me nasralo ze postoupila stara!!ona ne a ne vypadnout!!! *16* *16*