-
Re: prosim mp3
já jí mám :) -
Přání
Ahoj Honzo
Tak se drž Pavel z Trutnova *3* -
prosim mp3
prosim....moc prosim kdo zvas ma pisnicku od bendika dam delovou ranu??prosim napiste do vzkazu ja vam poslu mail!!dekuju vsem!! *5* -
titanic
videli jste jak bendig spiva tu pisnicku titanic na youtube pecka bylo mu 10 let a moc krasny od srdce -
Re: Re: ....IcQ???
úproč? zajmá tě to? *3* *1* -
dotaz
ahoj lidi...nejvíte někdo náhodou přesný datum, kdy se Bendík narodil? nikde to nemůžu sehnat...mimochodem! moc i fandim! vyhraješ to! :) -
hojky
hele kdo ma rad bendiga.? *1* hele kod chce jeho icko tak se ozvěte na icq 590797705 a ja vam ho dam zatim paa *3* -
Re: ....IcQ???
čauky ty ceš icko od honzička..? *15* -
Bendig
Roztomilej tvoreček. A ke všemu krásně zpívá. Kam se hrabe slizoun Chodúr! *14* -
Re: Honza kouří?
honza si občas zakouři,a je to moc hodnej kluk *3* sympatak a je skvělej kamarad *3* -
pecka
fakt moc hesky spivas od srdce de to na tpbe videt ...moc ti fandim mislim si ze vihraje chodur ale ty budes urcite tak moc popularni si mislim -
Re: ne faninka
blbost je to na veci nazoru... -
....IcQ???
Dneska večer přeju moc štěstíí. ty seš prostě nejlepší..a hejky nemáš nahodou icq..??? *14* *3* *1* -
Milujuuuuu
Joooo Jána super ,nejky,nekrásnější *14* prostě zpěvák co by měl mít a to Janko má seš nejlepší muck *14* *14* *14* *14* -
moc díky
všem moc díky za to , co tu o mě píšete *4* -
...
Seš nejlepší.. musíš to Vyhrát....Ty jsi náš Haňa..!!!!:D *14* *14* -
Re: jsi fakt nejlepší, věřím ti!
No taky preju ...skoda ze neznam *9* -
honza je neeeej
on je plostě nej... mám o něm new blog ta jukněte plllllllls : www.janko-bendig-star.blog.cz sory za reklamu *14* *14* -
ne faninka
umí zpívat ale neni moc hezký -
Honzííík
Ahojky Honza je nejlepší..... Kdo se mnou souhlasí???????