-
Re: Re: hm
*zazpívat -
Re: hm
tak ty si dost xD nechápu jak se ti nemůže líbit jaho zpěv....dyť je dokonalej ;P...wyzkoušej si taky zaspívat a uvidíš jak je to těžký pak už budeš ticho ;D -
Gratuluji ♥
Ahoj Honzo,
všechno nejlepší k včerejšímu svátku. A taky jsem ti nepopřála ani k narozeninám kdy ti bylo 16 let. Víš co nevíš? Můj bratr má ve stejný den narozeniny. Prostě gratuluji. ♥♥♥♥ -
Re: Úža
Oprava: ne ze čkoly ale ŠKOLY -
Re: On♥
Jééééé, jak ti závidím. -
Úža
Ahoj. Jseš uplně úžasnej a závidím svým kámoškám, potkali tě v Praze když jsme byly na výletě. Škoda že sem nešla s nimi. Prosím přijed někdy do Kolína, nějakej konzert, nebo něco. Okamžitě bych tam byla a jak znám lidi od nás ze čkoly, tak bys o publikum neměl nouzi. *14* *14* *14* -
On♥
Já a honzík jsme kámoši,koukám,že ho tu máte fakt rádi..taky jsme v byla s ním v Klášterci..pak jsme šli na oběd..je uzasnej -
Re: prosííííííííííím
ahoooj jeho profil sem už widěla a má:Honzik.Bendig
měj se ahoooj *3* *3* -
hm
No tak vzhledově by možná šel,ale ten zpěv se mi moc nelíbí na těch šestnáct let .Jestli chce něčeho dosáhnou (zpěvu)tak na tom musí máknout ___ *3* *13* -
ses machr
jak je co jo borec co deláš bidlim v olomoucy *15* -
Re: honzíček
libi se mu jina..:P ;) -
Re: Re: prosííííííííííím
ahojky ví někdo jeho facebook jestli ano tak mi ho poslete díky *3* -
Ahojky Honzíku seš superrrrrrrrrrr.
-
Re: prosííííííííííím
plis napiste mi jaky ma honza facebook -
Re: Ahoj
Mili honzo bila bych moc rada kdybi si mi napsal *4* mam skype terezkaaaaaaaa a jestli nemas skype tam mam lide TeresNerez zatim ahoj -
Re: Re: Re: Kocert
aha. a nevíš teda, kdy přesně by to mělo být a kde? nikde jsem o tom nic nenašla *4* děkuju -
Re: Re: Kocert
V Ostrově tam je na cukrárně plakát o tom koncertu *3* *3*
Jsem to já která psala ten komentář předtím o tom koncertu akorát nejsem přihlášená. -
honzovi
milý honzo mohla bych tě požádat aby si mě napsal na profil Dadynka70 -
Re: Kocert
a to kde si četla o koncertu v Klášterci? dík :) -
Kocert
Jan Bendig má koncert v Klášterci nad Ohří!
Můj sen se splní!
Uvidim ho na živo!
Jupí!xD *15* *15* *15*