Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojka.97

Re: Narozeniny

Narodil se 14.2 !!Jseš fakt blbá nebo navedená? *7*
  • Janko

on ja proste nej nej nej <3 *14* *14* *14* *14*
  • koncert

7.4.2010 se koná charitativní koncert více http://www.janbendigstar.cz/?sec=ho me *14* *3*
  • Re: Re: honzik

děj nám adresu pls *3* *3*
  • karca24

Re: miluju ho

byla jsem tam a byl SUPER!!!!!!!! *1*
  • karca24

JE NEJ!!!

Jan Bendig je úpa nejj!!! Lowuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a já jsem tak brečela když vypadl *9* *9* ale byla jsem na koncertě a Honza je prostě SUPER!!!!!!!!!! *1*
  • barynka

Re: honzik

Adresa??? :-)
  • honzik

ahojky plsky juknite nekdo na muj blog o honzikovi a pisněte koment... moc lidi na něj nechodi tak premyslim esi ho nemam smazat. a jinak on je uplne uzasnej!!!! *14* *14*
  • Re: Fanclub

Honzíku jsi moc skvělej zpěvák *14*
  • miluju ho

Ahojik Honzíku upá Tě žerů už se těším na 13.3 až budeš v Nise v Liberci určo se za Tebou přijedu podívat..a máte někdo na Honzíka icq?:-* miluju tě
    *14*
  • lilinka007

prosííííííííííím

dejtemi plskyyyyy honzíkovo icq nebo lidé ja mam jen jeho facebook *9*
  • vanessa4ever

áááá

JJ,já taky na tu stránku chodím *3* je fakt pěkná *14* jsou tam i fotky z různých koncertů atd,mrkněte se *3*
    Jinak,Honzík krááásnej! Lidičky :) musím se vám pochlubit ! xD jáho viděěla ! byla jsem na jeho koncertu v Kramolíně 13.2 a bylo to nááádherný *3* *14* jááá mu dala i pusinku na tvář k narozeninám *4* *4* *4* *4*
  • Re: honzik

on nemá lidé.... *3*
  • Re: prosim mp3

já ji mám
  • Re: Re: Honzíku

dej mi prosííím jeho icq prosíííííííím
  • Re: Re: ......

dej mi prosím icq prosííím
  • superholcina

Jane prosíím!!

Ahoj honzíku máš ICQ moje je: 440580352: a plosíím mam tě ráda jako zpěváka a doufám že sis to užil na DISCO byl si tam s Leošem Marešem a ještě z někým mám tě ráda *14* *14* *4*
  • Re: Fanclub

chat je tam jenom kdyz ma honza cas ale jinak jsou ty stranky super *4*
  • Re: honzíček

hm si jako myslis ze ti verime jo *15* *15*
  • Re: Re: Fanclub

Honzíku, Co Ti to udělali s vlasama! "Střapula" Ti sluší, "Elvis", ikdyž super zpíváš i tancuješ, není pro Tvou tvářičku. Měj se fajn, užívej si slávy a hodně štěstíčka!!! *5* *5* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší