-
ASHLEYTISDALE99
cAU MOJE SESTRA TI HROZNĚ FANDÍ DISCOPŘÍBĚH JE SUPER......... *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nejlepší
Všechno nejlepší :* at se ti vše daří a at máš pořád plno fanynek jako ted :-* ♥ -
happy birthday
přeju ti úplně všechno nejlepší hlavně ať se ti daří kdekoliv a ať pro nás zpíváš jěště hodně dlouho ... ! miluju těěě .... ! *14* *14* *14* *14* *14* -
♥
Všechno Nejlepšííí!!! *14* -
happy
všechno ne j nej nej nej nej nejlepší k narozkám -
narozeniny
Milý Honzíku
Přání k Tvým narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
tak narozeniny už podruhé za 2 měsíce!!
To nemá ani rodnej list,že nevědí kdy se narodil???? *15* *1* -
Re: :)
a co mi s tím??? *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: honzíček
jseš trapná a ještě k tomu bydlíš úplně jinde než on -
:)
Honzík je upa best kluk..Mám ho ráááda! *4* -
Re: miluju te!!!!!!!!
debilka neee... nahodou je to v pohode lepsi nez milovat nekoho kdo nic neumi -
Re: Re: sháním
:D:D:D dobry no blazinec a odvykacka :D -
Re: BENDIG JE NAROZENEJ V ÚNORU..
honza se narodil 14.2 protoze to ma napsany vsude a kona se jeho narozeninovy koncert dne 14.2 takze ty nepravej honzo bendigu jdi se vycpat -
ofiko info
Ahoj všem, pokud chcete ofiko info nebo občas chatovat s Honzou, doporučuji přejít na www.janbendigstar.cz - Jináč Honza má v neděli koncert, info též na těchto stránkách... -
Re: Facebook
ahojky honziku no tak nevim jesli jsi to ty kdyz vsichni rikaj ze ne ale chci ti rict ze te strasne zboznuju fakt jsi super *14* *14* -
Re: honzíček
jo a ještě chodíme spolu ven a takové..... *14* *14* a on mě vždycky rozesměje.... :) :D -
honzíček
já mám na honzu číslo na mobil a pořád si spolu píšeme.... *14* *14* *14* třeba spolu budeme chodit.... :D *4* *14* *14* *14* *14* -
honzíče moje zlatíčko
hej a kde bude na chat???? a fakt tam bude? *14* *14* -
bendig
lidi jak psala ta holka vy víte že je to pravej bendig ten určite neodepsal buhví co je za ´debila *10* *10* *3* *3* *14* ale bendig ten in milaček muj fandila jsem mzu mam ho rád a nini kluk *5* *5* *14* *4* -
jan bendig
miluju ho *5* *5* *14* *14*