Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleytisdale99

ASHLEYTISDALE99

cAU MOJE SESTRA TI HROZNĚ FANDÍ DISCOPŘÍBĚH JE SUPER......... *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vše nejlepší

Všechno nejlepší :* at se ti vše daří a at máš pořád plno fanynek jako ted :-* ♥
  • barynka

happy birthday

přeju ti úplně všechno nejlepší hlavně ať se ti daří kdekoliv a ať pro nás zpíváš jěště hodně dlouho ... ! miluju těěě .... ! *14* *14* *14* *14* *14*
  • brunettgirl

Všechno Nejlepšííí!!! *14*
  • lilinka007

happy

všechno ne j nej nej nej nej nejlepší k narozkám
  • narozeniny

Milý Honzíku
    Přání k Tvým narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • korel2

tak narozeniny už podruhé za 2 měsíce!!

To nemá ani rodnej list,že nevědí kdy se narodil???? *15* *1*
  • Re: :)

a co mi s tím??? *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: honzíček

jseš trapná a ještě k tomu bydlíš úplně jinde než on
  • :)

Honzík je upa best kluk..Mám ho ráááda! *4*
  • Re: miluju te!!!!!!!!

debilka neee... nahodou je to v pohode lepsi nez milovat nekoho kdo nic neumi
  • Re: Re: sháním

:D:D:D dobry no blazinec a odvykacka :D
  • Re: BENDIG JE NAROZENEJ V ÚNORU..

honza se narodil 14.2 protoze to ma napsany vsude a kona se jeho narozeninovy koncert dne 14.2 takze ty nepravej honzo bendigu jdi se vycpat
  • ofiko info

Ahoj všem, pokud chcete ofiko info nebo občas chatovat s Honzou, doporučuji přejít na www.janbendigstar.cz - Jináč Honza má v neděli koncert, info též na těchto stránkách...
  • Re: Facebook

ahojky honziku no tak nevim jesli jsi to ty kdyz vsichni rikaj ze ne ale chci ti rict ze te strasne zboznuju fakt jsi super *14* *14*
  • Re: honzíček

jo a ještě chodíme spolu ven a takové..... *14* *14* a on mě vždycky rozesměje.... :) :D
  • honzíček

já mám na honzu číslo na mobil a pořád si spolu píšeme.... *14* *14* *14* třeba spolu budeme chodit.... :D *4* *14* *14* *14* *14*
  • honzíče moje zlatíčko

hej a kde bude na chat???? a fakt tam bude? *14* *14*
  • bendig

lidi jak psala ta holka vy víte že je to pravej bendig ten určite neodepsal buhví co je za ´debila *10* *10* *3* *3* *14* ale bendig ten in milaček muj fandila jsem mzu mam ho rád a nini kluk *5* *5* *14* *4*
  • jan bendig

miluju ho *5* *5* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit