Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anushka.c

jsem HAPPY

vždyť to říkám lidi,že to je nákej potrhlej fanoušek =)...a co tak ať já jsem do něj taky blázen...mám o něm všecko=)) hodila jsem si na cédo jeho písničky co zpívala v superstar,mám jeho plakáty,články z časáku a dokonce i z třebechovickejch novinách měl rozhovor a mám je =))) plostě sem do něj blááázen...aspon že mám tam kde bydlí babičku =))) takže se tam o víkendu chystám =)) *15*
  • Re: Facebook

kamaf tu merav anda tut *14* *14* *14* ke báro frajery sal *5*
  • glinis

BENDIG JE NAROZENEJ V ÚNORU..

..TAKŽE JE VODNÁŘ A TEN CO SE ZA NĚJ VYDÁVÁ MÁ ZNAMENÍ KOZOROH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • glinis

Re: sháním

BLAZINEC.CZ ROMEA.CZ ODVYKAČKA.CZ

a mě snad budeš psát *7* seš strašnej frajer a líbíš se mi *14* *14* ty kouříš žejo *5* mě se líběj kluci který kouřej *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* a neboj sem hezká
  • sháním

chci všechny kontakty na Bendiga pošlete mi je prosím na E-mail : SonaDixie@seznam.cz Dík moc *4* *5* *14* *4* *14*
  • Re: Re: HOZÍK

ano...17:00
  • Re: HOZÍK

opravdu tam bude chat ? *7*
  • HOZÍK

http://www.janbendigstar.cz/?sec=ak tuality-ZÍTRA TU BUDE CHAT *3* *1*
  • Re: to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit

presne tak lidicky...honza je muj kamos a kdyz jsem se ho ptala jestli sem nikdy sel tak rekl ze sel ale jen si precist co o nem pisete ale nepsal sem nic
  • .....

♥HONZÍÍÍK♥ *14* *14* *14*
  • anushka.c

to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit

lidi bud te normální určitě to není Honzík,někdo se ho snaží napodobit ale moc mu to nejde.je to trapný!utčitě by se sem nepřidával,takže se uklidněte a založit mail i icko s honzíkovejma iniciálama umí každý pako =) takže jako k čemu vám je sem psát že ho miluje te když si to čte třeba nákej plešoun co se za Honzu vydává! *8* *1* a pokud někdo nevěří sám je proti sobě,čusky
  • anushka.c

Re: ..

lidi bud te normální určitě to není Honzík,někdo se ho snaží napodobit ale moc mu to nejde.je to trapný!utčitě by se sem nepřidával,takže se uklidněte a založit mail i icko s honzíkovejma iniciálama umí každý pako =) takže jako k čemu vám je sem psát že ho miluje te když si to čte třeba nákej plešou co se za Honzu vydává! *8* *1*
  • anushka.c

Re: Tohle není Janko

máš pravdu honzík se narodil 14.února a bydlí v Třebechovicích a né v HK ...
  • anushka.c

Re: Facebook

*14* ahojky Honzííku...musím říct klobouk dolů,já a moje kámoška jsme do tebe zažraný *14* ...ted jsem četla v Třebechovických novinách že s tatkou chystáte v Třebe koncert *3* tak mě to moc potěšilo´,protože mám v Třebechovicích babču a v Petrovicích takže rozhodně bych přišla se na něj podívat *14*

lidicky mrknete pls na me stranky o hozovi http://janobendig.blog.cz/ zalozila jsem ho teprve vcera
  • janbendig

Facebook

Lidičky zdravím vás všechny!!Jelikož nemám čas odepisovat všem tak to napíšu tdy!!!Vízo dopadlo docela dobře!!!A jeslti chcete zapište se sem http://www.facebook.com/pages/Jan-B endig/273805408510?ref=ss jedna holka mi tento odkazt dala a říká at tam je co nejvíce lidí!!Tak se kvuli ní zapište jo???Jinak mám vás moooooc rád!!!A jsem rád že i když superstar zkončilo tak vy sem píšete...a pořád mi fandíte díky moc!!
  • Re: Honzíku

já jeho ICQ mám
  • Re: ......

jj to máš pravdu :D ale já jeho ICQ i SKYPE mám *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit