Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ter.ham

Re: Re: Narozeniny

14.2 JA HO NZNAM JA SEM TOTIS TAKY S HRADCE TAK AT NEKECAJ MRTKY JEDNI!! HONZA JE PROSTE NEJ KLUK
  • ter.ham

Re: Re: jan bendig

JA HO DOS DOBRE ZNAM VISSSS JA HO ZNAM UZ OD 4 TRIDY TAK TOHO NECH JUU DIKI JE TO MUJ NEJ NEJ KAMOS TAK PRESTAN JA ASI VIM KDY SE NARODIL NEE JAJ VY STE BLBY FAKTT!!! *3*
  • ter.ham

Re: jan bendig

NN ON SE NARODIL 14.2 VISS TAK NEKECEJJJ
  • ter.ham

Re: Ahoj

a nic si stoho nedelej ja taky matiku neumim uz mne sere... milujite a na tu konzervator budu ti fanditt fakt te tam potrebujou pp milujite a ozvise plssss *14*
  • ter.ham

Re: ..

jaj ty nedavas icq a proc alespon mne muzes dat email neee pls nebut tak zlej pp milujiteee!!! *4* si andilek klasnouckej jmenujise tereza distak mi napis na email pls : tereza.hamzova.96@seznam.vz pp mam te rada *3* jooo a ty prej taky kouris joo
  • megana

tak bendigu jestli seš to ty tak je celkem trapný,že seš ve vlastním fanklubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *15* *1* *15* *1*
  • Re: Profil!

ahojky honziku mocinky jsem ti fandila a take jsem ti psala na libko ale ty asi nemas cas mi odepsat to nevadi ty jsi totiz uplne uzasnej *14* tak az budes mit cas tak odepis ju cuzz
  • Re: Ahoj

Jo a hodně štěstí na tu konzervaoř, at ti to dopasne na 1.... ale to určitě joo =) držím palečkyy =)
  • Faakt v pohoo Jankoo

Ahoj Janko, myslím si že jsi nadanej zpěvák. Moc jsem ti fandila (a fandím =)) a chtěla jsem se zeptat jak se jemnuješ na lide.cz?? Že si tady psal že máš stejný lide jako mail.... No tak jestli bys mi ho nedal. Jo a koukala jsem na nova.cz na ty tvý videa třeba jak si točil videoklip s denisem a jak si nám ukazoval ten hotel a jak si dělal že jsi byl moderátor. Prostě bomba s tebou musí bejt sranda =)=) a hele je tvoje icq 594399289? Tak odepiš třeba na mail nebo sem to je jedno, budu čekat na odpověd tak pp a neboj nejsem ňákej ten praštěnej fanoušek kterej po tobě chce tohle a tamto ju? Jen chci pokecat s klukem kterej má úžasnej hlásek =) tak napísni a fabdím ti pp kamiiiik *3*
  • sajushka

Re: Profil!

jasně že budu fandit jak nejvíc můžu seš prostě bezva si prostě andílek *4*
  • ter.ham

milujite: nebut tak zlej amne snad muzes dad icq neee pls pls *14*
  • Re: ..

dal bys me prosiiiiiiiiiiiiiiim email???kdybis byl moooooc hodny napis mi na ada.jin@seznam.cz

milujite *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Honzíku

honziku ty nedawaš ïcq *9* *9* a maš icq Deniska Lacha odepiš mi prosím na libuslibu@seznam.cz *4* *4* si andílek Děkuju
  • Re: Narozeniny

to neni pravda nerodil se 14.2 a je mu 15
  • janbendig

..

lidé mám stejný jako mail ale nemám fokty ani tak jen komentáře a vzkazy od fans!!ale nemám facebook mevim moc mě nebyví všude dávat sví informace a fotky!ikdyž jsem slavnej nwm neba mě to!
    jinak jak se máte??!!icq mám ale nedám pišu si na něm jen se svýma největršíma a pravíma přátelama!!
  • miluju te!!!!!!!!

honzicek? jaj ja tak zboznuju a kdyz jsem se koukal na youtube a jak se tam drzi stou holkou tak jsem brecela ale nevim proc a si ho miluju jsem debilka *14* *14* *14* *14* *15* *5*
  • sabca.ca

Re: Re: ICQ

ma ale nechce ho dat
  • candy007

Re: ICQ

on ho nemá =D
  • candy007

Re: Ahoj

omg NENÍ TO ON Honza se narodil 14.2. 1994 takže by o sobě asi nepsal že se narodil 26.12, ne? jo a kdyby sem psal pravý Honza, nadělal by strašně moc chyb =D
  • Re: Profil!

ses nej spevak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!§§§§§

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit