-
Re: Ahoj
ahoj Honzo. Me je lito ze jsi nevyhral,ale byl jsi opravdu bezva spevak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a neprestavej pls.z hudbou. ty umis zpivat nadherne! tak hodne stesti do zivota. a tesim se nakoncert 16.1. v O2 ARENE. BUDU TI STRASNE FANDIT. TAK PA MAM TE HOOOOOOOOOOOODNE RAAAAAAAAADA. *14* -
Re: Re: Re: Narozeniny
ahojky mohla by jsi mi dat icq od honzik ahoj kláry a diky moc -
Re: Ahoj
Jůůů Honzíčku,nechci být naivní!!Ale jestli si to opravdu ty,tak ploosím,opravdu plosím založ si tu profil!!!..Moc ráda bych si s tebou psala...Si fajn kluk!!!MÁM TĚ STRAŠNĚ MOOOOOOOOOOOOOOOOC RÁDA!!! *14* *14* *15* -
Re: Re: Re: Narozeniny
honza icko nemá má jen skype a mail a na face to taky není on!píšete si s trapným fake!! *14* -
Ahoj
Ahoj!!Zdravim vás všechny!Sem rád že mi sem píšete!!Přemýšlím když je ted trošku času že bych si tady založil profil no uvidíme!A narodil jsem se opravdu 26.12 !!
Mužete mi psat na mail honza.bendig@seznam,cz
neob my skype guccci0123
Jsem rád že i když jsem v superstar nevyhrál že sem píšete!A nebojte nesklamu vás bydu dál pokračovat v hudbě!
zatím se mějte možná se tady ještě ozvu! *4* -
měl vyhrát Bendig
narodil se 14.2.1994 -
Re: Re: jan bendig
ale já jsem byla u něho na libku a tam má u jedné kamarádky komentář,že ji zná od miminka,protože se narodila 13.2.a on 14.2..a má tam znamení vodnář -
Re: jan bendig
jj narodil se 26.12.1993...!!! -
jan bendig
hele on se nenarodil takhle...ja sem byla na autogramiade a povidala sem si snim a rika ze se narodil 26.12..tak nwm co tady pisete za kraviny..a jeste si snim pisu -
:)))
*14* Honzíík *14* ... Heiii upe ho žeru ♥♥ On je sláádkej *14* Milujeem ho *14* *15* *3* ♥♥♥ xD ae tk stejne je mi to na nic *9* ... :-* -
Re: Re: Narozeniny
mám takovou kámošku a ta to sehnala jak měli vystoupení tak tam byla a ptali se a jak ti honza odpovídá tak mi odpověděl tak od tamtut to mám zase já
nemáš jehoo icq?? -
Re: Narozeniny
narodil se 14.2 1994 v hradci králové znamení vodnář
nemáte někdo na honzu icq??? -
Re: Re: Narozeniny
narodil se 14.2 ja si s Honzou píšu na icq a on mi to říkal -
Re: Re: Re: Skype od jana
dikys a nema nahodou jeste nekdo jeho icq? *14* *14* *14* *14* -
Re: Tapeta
tu tapetu tam mam na plose
je moc pekná ! *4* -
Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
jasně *14* -
Re: Re: Re: Tapeta
takže ja nevim jestli ty vkv jsi chlap nebo zenska ale je to od tebe dost hnusný.A vis co je tvuj problem??ty fandis nekomu jinemu treba chodurovy a zarlis ze je jan bendig lepsi aspon v mym srdci!!
a ted neco svýho ! *14*
ja jsem ti fandila uz od castingu
ale ze si nevyhrál to neva pro me budes stejne výtěz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* -
Narozeniny
Narodil se 26.12. a je mu 16 let! -
:-*
ííííí neej :-* *4* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Skype od jana
hm jasně a ty si jeho máma že to víš co když bude rád že má tolik fanynek *4* JA BENDIG JE PROSTĚ UPE BOŽÍ JE NEEEEJJJJ ON MĚL VYHRÁT SUPERSTAR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*