-
Re: Ahoj
a das mi to lideeee!!!!!!prosimmm ti ses mi v superstar strasne libil *3* *14* -
Re: Profil!
jo a jeste neco sry ale pochybuji ze jsi pravy protoze pravy honza bendig tady nasekal tolik chyb:-Djako nic proti nemu nemam vazne byl a je to muj nej nej zpevak jen rikam co si myslim -
jako honziku nic proti asi vis kdy ses narodil=dale proc mas na libko napsano znameni vodnar a to tvoje libko je pravy -
taky chci jit na konzervator ale moc velke nadeje na prijeti si nedavam berou jenom 5lidi...a navic me zkousky cekaji az pristi rok -
Ahoj
Jasně lidi!!PŘIDEJTE SI MĚ DO PŘÁTEL AŽ BUDE ČAS TAKKY SI VÁS PŘIDÁM!PIŠTE MI BUDE SE SNAŽIT ODEPISOVAT JE TO TROCHU ZÁHUL ALE DÁ SE TO!MUŽEME BEJT KÁMOŠI SEM RÁD ŽE MĚ OBDIVUJTE A VÁŽIM SI VÁS MOC A PROTO SI SVÁMA KLÍDO PSÁT BUDU!TEED MÁM TROCHU ČASÍÍK TAK TU BUDU ČASTĚJI A MOC SE TĚÍM NA 16.1 A UŽ SE PŘIPRAVUJU!A NA TU KONZERVATOŘ POKUD SE DOSTANU 100%PUJDU! -
Honzííčku mužu si tě dat do přátel??jinkaaa fakt MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR!!!!! !!!!!! *14* *14* *15* -
Ahoj Honzo, doufám ,že na školu se nevykašleš a půjdeš na tu konzervatoř. Talenty jako jsi ty v čechách potřebujeme. Na cd se moc těším a nenech se do ničeho tlačit, bud svůj...Ozvi se,jak ti to jde... *3* -
Re: Re: Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
milujem te honzicku jsme tve nejvetsi faninky *14* *14* -
Re: Re: Re: POMSTĚME HOZÍÍKA
presne tak *16* -
Re: jan bendig
Narodil se 15.2.1994 -
*14* *14* víš ty seš fakt suoer kluk tobě sem moc fandila *14* *14* tak by sem byla moc rada aby si mi odepsal...a tak by jsme mohli být kamoši *4* *4* *3* -
Profil!
Ahoj lidi tak jsem si založil ten profil!Vubec nevadí že jsem spadl o kousek dolu!!A moc se těším na ten koncert v O2 areně!(doufám že mi budete hodně fandit)
Pište mi klidně i sem i na meil pokusim se odpovídat všem!A hudbu budu dělt samo dál!A určo nějaký to Cd vydám!Nebojte všehćno chce čas!A díky že jste mi fandily,posílaly hlásky...a dál fandit budete!Díky vám moc všem! -
Re: nuda
nauc se psat a pak jana komentuj -
Re: Re: jan bendig
ne 14.2 1994 -
Re: jan bendig
jako nic proti ale honza ma jen skypa ktery on sam osobne dal na chatu superstar po jeho vyrazeni...a ma libko ktere je jeho prave protoze ma tam napsano registraci 18.9 2007 takze se za nej muze tesko nekdo vydavat a to ze se narodil 14.2 bude asi pravda ma na tom libku napsano znameni vodnar.JE MU 15!!! -
Re: Néé
presne tak uz nam spadl na 9.misto a jeste v nedeli byl na 7.miste...to na nej rychle zapominate -
Néé
Néé Honzíček nám padá doů musíme akutně napravit on je Nej a ty Nej musí bejt přece nahoře n? tak do toho všichni plosím !! *14* *3* *14* -
honza bendig
nevim proc jsi vypadl prave ty a ne Smajda,nebo .Stara. ?? kdyz jsi vypad,tak jsem strane brecela. a nespala jsem. tesim se na tvoje vydani CD.(DOUFAM ZE BUDES NEJAKY MIT) TAK PA ada (bendigova). ( to Bendigova jsem si vymyslela) tak pa *4* *1* *1* *3* *5* *14* *14* *4* *4* *15* -
ahoj Honzo. Me je lito ze jsi nevyhral,ale byl jsi opravdu bezva spevak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a neprestavej pls.z hudbou. ty umis zpivat nadherne! tak hodne stesti do zivota. a tesim se nakoncert 16.1. v O2 ARENE. BUDU TI STRASNE FANDIT. TAK PA MAM TE HOOOOOOOOOOOODNE RAAAAAAAAADA. *14*