Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Všichni FANS Honzíka sem : http://www.facebook.com/pages/Jan-B endig/298950591583?v=wall
    *3* pokud face nemáte tak si ho založte a přidejte se tam
  • hanullka95159

Re: ..

o co se tady snazis??je uplne jasny ze nejsi honza bendig jo a taky by ses mohl poradne naucit psat na klavesnici kdyz uz sem pises takovy hovadiny!!!
  • _hannah.montana_

Holka Honzy

Ty fakt chodíš s bendigem nebo si si to vymyslela??? *4*
  • disneygirl

Re: miluju te!!!!!!!!

Nejsi sama! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: ......

podivá !
  • janik01

......

Bendig je sice hezký a hezky zpívá ale nwm proc tady píšete ty kraviny typu ,,Ty nerozdavas icko" a takove, protože Bendig se sem v životě nepodiva... *16* *16*
  • zíčku

Honzíčku četla jsem si co ti dělají spolužáci.
    Nic si z toho nedělej to je jenom závist;-)
  • Re: bendiček

Ahoj Honzo, jmenuji se Milan a jsem z Krupky. Poaslouchám Tě, hezky zpíváš. Přijedeš se na mně podívat?
  • Re: Re: ..

nejseš jediná která Honzu miluje kapiš to? *7* *16* na př.já ho taky miluju ale nechci se hadat *13* *5* *5*
  • Re: bendiček

to maš pravdu je kraaaaaaaaaasnj....honzo maš holku????, *7* je mi 13let viděla jsem tě jako 10leteho kluka jak si spíval song titanik *14* *5* *1* *3* *4* jako 10letý kluk si vipadal sexi *15* *4* *14* *14* *5* *3* *4* *8*.
  • bendiček

milujem tě seš moc krásnej
  • Tohle není Janko

Ahoj všichni, tady se někdo vydává za Janka taky, protože tady píše ,že jeho pravé narození je to v prosinci. Ale ve Snídani s Novou 13.1. 2010 říkal, že mu je 15 let a 16 mu teprve bude. Škoda, že i tady se za něj někdo vydává. Správce těchto stránek by si to měl hlídat... *9*
  • Vanesa

Takze honzi nick na lidech Jan.Bendicek neni tvuj ??
  • Re: ICQ

jo máme
  • Re: ..

aHOJKY hONZÍ ZPÍVÁŠ MOC PĚKNĚ DOUFÁM ŽE U TOHO ZŮSTANEŠ
  • ahoj

zdar
  • Re: ..

a co lidé.cz?????? a velmi mě sere jak nekteri na tebe nadavaji zmrdi. ja si myslim ze jsi uzasny ,bezva a faktys dobrej !!!!!! *3* *5* *4*
  • ter.ham

Re: tzju

jj kouri ale uz prestava je to muj nej kamos
  • ter.ham

Re: Podpis

JA VIM KDEBIS HO VZAL(LA) JA SEM JEHO NEJ KAMOSKA JAJ KDE BIDLISA MOZNA BICH SE HO ZEPTALA
  • ter.ham

Re: <3

JAJ TAK NANEJ MUZES ZAPOMENOUT JOO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit