-
....
Všichni FANS Honzíka sem : http://www.facebook.com/pages/Jan-B endig/298950591583?v=wall
*3* pokud face nemáte tak si ho založte a přidejte se tam -
Re: ..
o co se tady snazis??je uplne jasny ze nejsi honza bendig jo a taky by ses mohl poradne naucit psat na klavesnici kdyz uz sem pises takovy hovadiny!!! -
Holka Honzy
Ty fakt chodíš s bendigem nebo si si to vymyslela??? *4* -
Re: miluju te!!!!!!!!
Nejsi sama! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: ......
podivá ! -
......
Bendig je sice hezký a hezky zpívá ale nwm proc tady píšete ty kraviny typu ,,Ty nerozdavas icko" a takove, protože Bendig se sem v životě nepodiva... *16* *16* -
zíčku
Honzíčku četla jsem si co ti dělají spolužáci.
Nic si z toho nedělej to je jenom závist;-) -
Re: bendiček
Ahoj Honzo, jmenuji se Milan a jsem z Krupky. Poaslouchám Tě, hezky zpíváš. Přijedeš se na mně podívat? -
Re: Re: ..
nejseš jediná která Honzu miluje kapiš to? *7* *16* na př.já ho taky miluju ale nechci se hadat *13* *5* *5* -
Re: bendiček
to maš pravdu je kraaaaaaaaaasnj....honzo maš holku????, *7* je mi 13let viděla jsem tě jako 10leteho kluka jak si spíval song titanik *14* *5* *1* *3* *4* jako 10letý kluk si vipadal sexi *15* *4* *14* *14* *5* *3* *4* *8*. -
bendiček
milujem tě seš moc krásnej -
Tohle není Janko
Ahoj všichni, tady se někdo vydává za Janka taky, protože tady píše ,že jeho pravé narození je to v prosinci. Ale ve Snídani s Novou 13.1. 2010 říkal, že mu je 15 let a 16 mu teprve bude. Škoda, že i tady se za něj někdo vydává. Správce těchto stránek by si to měl hlídat... *9* -
Vanesa
Takze honzi nick na lidech Jan.Bendicek neni tvuj ?? -
Re: ICQ
jo máme -
aHOJKY hONZÍ ZPÍVÁŠ MOC PĚKNĚ DOUFÁM ŽE U TOHO ZŮSTANEŠ -
ahoj
zdar -
a co lidé.cz?????? a velmi mě sere jak nekteri na tebe nadavaji zmrdi. ja si myslim ze jsi uzasny ,bezva a faktys dobrej !!!!!! *3* *5* *4* -
Re: tzju
jj kouri ale uz prestava je to muj nej kamos -
Re: Podpis
JA VIM KDEBIS HO VZAL(LA) JA SEM JEHO NEJ KAMOSKA JAJ KDE BIDLISA MOZNA BICH SE HO ZEPTALA -
Re: <3
JAJ TAK NANEJ MUZES ZAPOMENOUT JOO