-
prosííííííííííím
dejtemi plskyyyyy honzíkovo icq nebo lidé ja mam jen jeho facebook *9* -
-
Re: prosííííííííííím
ahoooj jeho profil sem už widěla a má:Honzik.Bendig
měj se ahoooj *3* *3* -
Re: prosííííííííííím
plis napiste mi jaky ma honza facebook -
-
Re: Re: prosííííííííííím
ahojky ví někdo jeho facebook jestli ano tak mi ho poslete díky *3*
-
-
-
...
hey nechápu lidi sou kreténi beru to že vyhrál a dál se nedívám....chodúr je..... -
no a ?
pro ty co říkaj něco k romům
no a ? tak je cikán
ale nevidim důvod proč by to mělo vadit dyt ten jeden cikán taky vyhrál =PP tak co ?? -
-
Re: no a ?
presne mas pravdu kazdej to bere jestli je nekdo rom bo ne a hold honzik mel tadyvtom smulu ze lidi sou rasisti.. cetla sem clanek o tom ze je na sebe hrdej ze je rom a ma i duvod..... kazdej je jedinecnej at je to cech,moravak,rom,vietnamec pste kazdej!!!!;( -
-
Re: Re: no a ?
ty chuje ho nechaly vypadnout chudak synek se trapi a oni to asi nevi nebo co ten chodum ho predbehl bo divakum se libil a on jak naschval musel vypast kdyz on spiva lip nez ostatni ma styl spivat me je lito ze vypad a pritom ja blbec jsem mu poslala hlas debilni porota
-
-
-
Honzíčku mám tě moc a moc ráda....Ale když jsem si přečetla na internetu,že jsi...Ty víš co...Myslela jsem si,že dostanu infarkt ikdyž mi je teprve 11...Já ti to samozřejmě nemám za zlý...Ale celý dva roky jsem žila v iluzích-že by jsme se mohli potkat atd...A teď..Nic....Vím,že by jsi mi neodepsal,kdyžbych ti napsala dopis,ale zkusila jsem to..Obyčejní lidé jako já nemají u tebe šanci....Víš Honzí tohle,že by jsi mohl být mě ani nenapadlo...Za zlé ti to nemám...Nezapomeň mám tě moc a moc ráda
S láskou Největší fanynka D. *14* *14* *14* *14* -
Gratuluji ♥
Ahoj Honzo,
všechno nejlepší k včerejšímu svátku. A taky jsem ti nepopřála ani k narozeninám kdy ti bylo 16 let. Víš co nevíš? Můj bratr má ve stejný den narozeniny. Prostě gratuluji. ♥♥♥♥ -
...**
Honza neměl vypadnout to už radši šmajda ...bendig umí stokrát líp zpívat než šmajda to je jen šoumen fakt...i porota by šmajdu už několikrát vyhodila....když to je tak když se lidi dívaj jen na vzhled...panebože to je soutěž o zpívání a né soutěž krásy... *16* -
fcb fans stránka
http://www.facebook.com/pages/Fanou sci-Honzy-Bendiga/160026214011594?v =wall -
Ach joo
Bendig nemel vypadnout...je nejlepsi kdo rika ze je nejlepsi Chodur je to debil pro me ale kazdej ma svuj nazor pro me uz nema smysl cumet na superstar protoze bez bendiga to nebude ono....honziku si nejlepsiiii.....tesim se na tvoje pisnicky -
diskuse.
Honzo držel jsem ti palečky už v superstár jsi velký talent a dosáhneš to na dobrého zpěváka jenom vydrž čas to ukáže. -
-
Re: diskuse.
Ahoooj Honzo to jsem ja Ta eSTER JESLTI SI ME PAMATUJES JJJ TAKY SEM TI MOC FAndila a jak si mi dla v ty betlemsky kapli ten naramek tak ho mam ješte pořád:-D
a pamatujes na retro jjj nelibis se mi kvuli tomu jak kazdej rika ze jsi slavnej ja nevim proc jj vim moc tě nezam ale newim cim me proste pritahujes a neni to ani tou krasou jen me hodne pritahujes pls Odepiš.... papapap tvoje Esterka.....<3 *3*
-
-
!!!!!!
Honza neěml vpadnout měla vypadnou Dominika Stará!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*