Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tfpdaa

.

všechno nejlepší Honzíku! *14* *14* *14* *14*
  • icq na bendiga

kdyz ma libko jan0000 tak si to skuste najit na icq taky proste zadejte jan0000 *1* *1* *1* *1*
    • t3r1s

Re: icq na bendiga

to je fakt jeho icq nebo sis ho udělal ty??
      • Re: Re: icq na bendiga

no ja si ho neudelala nevim jestli je to jeho ja mu nemam duvod psat ale tak skusit to muzes *5*
        • Re: Re: Re: icq na bendiga

Tak mi pls napiš číslo na můj e-mail-Veronika.13896@seznam.cz prosím *9*
  • misiiiiiiisek

♥♥♥LoVe yOu♥♥♥

já normálně brečela v křesle -- nevíím co se stalo já poslala 2 hláásky - stejnak si nejj LoWuJůůů tHe .. *14* *14* *14*
    • misulka123

Re: ♥♥♥LoVe yOu♥♥♥

nejsi sama
      napis naicq550710788 *3*
    • candy007

Re: ♥♥♥LoVe yOu♥♥♥

2? tak málo? já sem celkem poslala asi 20 hlasů *1* PROČ VYPADL?!?!?!
  • vše nej

vše navždy nej *3* jestli to de :D snad jo :D tvoje fanynka Maddie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Přání

Všechno nej :))
  • Ježiši ne sut te lidi podle toho jaky sou ale podle toho jaky sou ve skutečnosti sou byly černy žluti orandžovi červeny na to ne zaleži jaky na kdo barvy pochopte to už. !
  • leninka17

On:-*

Honza je užasnej kluk..a kdo ho nezná tak ať nesoudí...Ja ho poznala..z jine stranky..ne te..jak je slavny..ae te..jaky to je užasny a normalní kluk..jsem moc ráda že se sním znám..protože Honzík je užasnej kamarád..:):*... *14* ..Moc hodnej..:-*..ŘÍKEJTE SI CO CHCETE..AE NA JEHO CHOVANÍ K JINYM LIDEM..NEMÁ NIKDO!!:-******
  • lovebeyonce

jaj nejlepsiii

jaj jan bendig musi vyhratt *14* *1*
  • Chci tě vidět ??
  • me to taky docela dostalo ja ani nevedela ze je na kluky ale me to mevadi staci ze ma hezky pisnicky♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit