-
delová brána
Tá delová brána bola uplne super...úplne to tam roztočil Honza...mal by túto súťaž vyhrát...Honza drž sa. *3* -
girs12345
honzik uplne ho miluju -
je to kluk stilovej a milej
-
Narozeniny
Narodil se 26.12. a je mu 16 let! -
-
Re: Narozeniny
Narodil se 14.2 !!Jseš fakt blbá nebo navedená? *7* -
Re: Narozeniny
to neni pravda nerodil se 14.2 a je mu 15
-
-
love
nemáte někdo jeho ICQ nebo SKYPE?????????? *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Roztomilej ale....
Jasně, Honza je roztomilej...A když ho poslouchám,tak má i docela hezkej hlas ale...Jakmile se na něj při tom zpívání podívám,mám dost a vybouchnu takže ani nemůžu slyšet,jak zpívá...:) *1* -
kamoš
Honza kamarád ze superstar.Moc dobrý kamarád! -
-
Re: kamoš
Mm... Žeby nalezení budoucí superstar? :-D -
Re: kamoš
falešná headhunter se zřejmě nyní vydává za Chodura! *15*
-
-
jj
nevi nekdo profil na bendiga????????
plsss *4* *3* *3* -
:)))
*14* Honzíík *14* ... Heiii upe ho žeru ♥♥ On je sláádkej *14* Milujeem ho *14* *15* *3* ♥♥♥ xD ae tk stejne je mi to na nic *9* ... :-* -
jan bendig
hele on se nenarodil takhle...ja sem byla na autogramiade a povidala sem si snim a rika ze se narodil 26.12..tak nwm co tady pisete za kraviny..a jeste si snim pisu -
-
Re: jan bendig
NN ON SE NARODIL 14.2 VISS TAK NEKECEJJJ -
-
Re: Re: jan bendig
JA HO DOS DOBRE ZNAM VISSSS JA HO ZNAM UZ OD 4 TRIDY TAK TOHO NECH JUU DIKI JE TO MUJ NEJ NEJ KAMOS TAK PRESTAN JA ASI VIM KDY SE NARODIL NEE JAJ VY STE BLBY FAKTT!!! *3*
-
-
Narodil se 15.2.1994 -
jako nic proti ale honza ma jen skypa ktery on sam osobne dal na chatu superstar po jeho vyrazeni...a ma libko ktere je jeho prave protoze ma tam napsano registraci 18.9 2007 takze se za nej muze tesko nekdo vydavat a to ze se narodil 14.2 bude asi pravda ma na tom libku napsano znameni vodnar.JE MU 15!!! -
jj narodil se 26.12.1993...!!! -
-
ne 14.2 1994 -
ale já jsem byla u něho na libku a tam má u jedné kamarádky komentář,že ji zná od miminka,protože se narodila 13.2.a on 14.2..a má tam znamení vodnář
-
-