-
tak sory ja nevedela ze si do nej tolik zblaznena
-
>>SuPeRSTaR<<
Honzík =) Toho jsem si oblíbila hned =) Krásně zpívá, má krásný hlas a je kráásnej =) =-* Na to, že mu je 15..Je prostě suprovej! =) Fandím mu mooooc =) Pro mě je =>SUPERSTAR<= už teď =) *14* *4* -
Hezky zpívá *3* fandila jsem mu na Superstar *4* ale vážně mě překvapilo že je na kluky...
-
můj kluk
já s honzou bendigem chodim!!!!! *1* *14* -
-
*IN LOVE*
Lowuju the *14* *14* *4* seš moc krásnej, a chtěla bych s tebou chodit !!máš nějakej profil jako třeba LIDE.cz nebo libimsei ?? je mi 12 a mám tě moc láááda *14* *14* -
Re: můj kluk
joo tak když je to tvůj kluk tak kdy se narodil ??? :D to by mě fakt zajímalo !! :D *1* *1* -
-
Nej zpěvák a kluk
Musí vyhrát, jinak tento svět je naruby!!! -
Re: Re: můj kluk
narodil se 2.12. 1993 :O* a tamto jsem nepsala já, sem někdo uplně jinek ok? :D a miluju ho *14* *14*
-
-
Tak když seš teda ta " jeho holka " , tak mi teda povězm kdy má narozeniny , nemůžu to nikdy zjistit... xD *4* -
a to řekl jako kdo ??! -
hahaha moooooc vtipný!!!!!!!...... jinak on je prostě dokonalej *14* *14* jooo on to vyhrajéééééééé!!!!!
-
-
On
On je moe láska....lowam ho...!!!...těšim se na jeho písničky...fandim ti *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty ses trubka♥♥♥♥♥ ahojky.........................
-
seš fajn bobule *1* *15* *14* *2* *14* *4* *14* *14* *14* *5* *5*
-
:D
seš moc pkášnej kluuk ,chci abys vyhrál superstár !!! fandíím ti Bendigu :D *14* *4* *I LOVE YOU* jak tě vyhodijou tak se přestanu dívat !! a nikdy to nedám na program NOVA !!! :D -
I love you very much Banda..simply the best *14* *14* *14* *14* *14*
-
Supr klučííík
Honzík je supr faktis že jo!!! Moc ti fandím Honzíku ♥♥♥ Do finále určo postoupíš to je jasný a doufám že vyhraješ nebo se dostaneš alespoň dost blízko k cíli... Moc ti fandím !!! *3* *14*