-
honzík
Já jsem myslela že to Jan Bandik vyhraje a mrzi mi to že vypadl *9* -
???!!!!
Tohle, že je nějaká osobnost? *16* -
aaa
Honzo ty sis to nezasloužil vypadnout zaspíval jsi to hezky jak Diskopříběh tak Titanic od Selin Dion vypadl jsi podvodem Ty jsi byl lepší než Chodůr Ty jsi tam byl nejlepší a ted mě pěkně naštvaly vyhodit tebe když jsi byl na 2.místě a dominika stará byla prý poslední. *16* *10* -
jses cikan nebo nejses cikan???????
-
honza bendik
ahojky lidicky
taky se nudite???napiste na icq(550710788)
budu se tesit az nikdo napise
pokecame o cesko-slovenske superstar *3* *3* *3* -
.
Honzo,to s tou Adélkou je mi moc líto:-( nečekala jsem,že se něco takovýho stane!!:-( pro mně to bylo fakt strašný zjištění a to jsem to zjistila až dneska!Já vím,že je ti to taky líto,ale už aspoň netrpí!Byla statečná,kdyby něco takovýho bylo mně,tak to už dopředu vzdám.Je mi jí fakt moc líto,chudák malá!
jsem myslela,že ty slzy ani nezastavím -
Haňa - star
strašně moc ti haňo fandím a doufám že to vyhraješ ! Skákala jsem radostí když jsem se dozvěděla že jsi postoupil ! Máme s kamarádkou asi milion ručně psaných plakátů s nípisem Haňa je star ( zlato a td. )Miluju tvlůj hlas a posílám ti miliony milion hlasů ...... jsi můj anděl ! I LOVE YOU ! -
-
narozky
jen tak mimochodem má dnes narozeniny!! *1*
-
-
Prosba..:D
Ahojky nemate nekdo od Honzíka v mp3 formatu jeho pisnicky..??vsecky co zpival..??Prosim.. *4* -
-
Re: Prosba..:D
běž na www.mp345.cz jsou tam všechny a zdarma ke stažení *5* -
Já jich taky pár mám..=) -
já nějaký mám ale ne úplně všechny jesli je chceš tak napiš na profil a tam se pak domluvíme
-
-
Jan
je to skvělý kluk.. -
Bendík
Klobouk dolů před tímhle týpkem.V jeho věku takovej hlas,to zaslouží potlesk.Doufám,že se dostane daleko.