Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honzovi

Honzo si prostě nej upa moc Tě žeru.Škoda žes nevihrál je mi to líto
  • *3* http://www.youtube.com/watch?v=uZyKab1rk5U *3*
    • A klip je jako film, jo? :D:D
  • ahoj ja sem dominika je mi 9 a sem tvoje faninka a posloucham tvoje pisnišky a si moc hezkej kluk byla sem v superstaru a šlotito ahoj dominika
  • Už od začátku se mi nelíbil, i když jsem byla šokovaná že vypadl. Myslím že vůbec neumí zpívat, a i kdyby jo takhle zpívá každej druhej. Můj názor
    • rappin

Re:

víš co... CHAS KÁR jooo *3*
  • Zpěv na svatbě

Ahoj Honziku,velice nerada ti píši zrovna na tento server.Některé z přízpěvků jsou opravdu pozoruhodné....ale žádnou jinou možnost jsem nedohledala. Nedávno jsme se s mým přítelem zasnoubili a ať je termín svatby ještě daleko (11.6.2011)pomaličku sbíráme různé nápady abychom pak něco náhodou nepromeškali. Chtěli bychom něco originálního co se týče hudby při obřadu..přemýšleli jsme co nás tak nejvíc chytlo za srdíčko a oba jsme si vzpoměli na tvůj úžasný výkon v superstar. Byla to skladba od Alicia Keys,kdy jsi hrál i na piano. Moc by se nám to líbilo a potěšilo nás, kdyby jsi přijal naši nabídku a zazpíval jsi nám v naši tak obrovskou chvíli. Samozřejmě ti zaplatíme částku, kterou nám za tvou přítomnost a skladbu navrhneš.

Děkuju ti za tvou odpověď Soňa.
    • Re: Zpěv na svatbě

napiš mu na janbendistar.cz tam sou kontakty
  • Chodur nejlepsi

Chodur je nejlepsi a vyhraje. Bendig uz vyhrat nemuze, to je skoda *15* *15* *15* *15* . Mejte se *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: bendig nejlepsi

no určite bendig byl nejlepsi a chodur fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *13*
      • Re: Re: bendig nejlepsi

Ahoj nemáte spojení na Jana Bendiga... icq nebo e-mail ? dyžtak napiš te na můj e-mail ladlecka@seznam.cz *3* děkuju
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ *14* *14* *14* *14* *15*
  • Všechno nejlepší :-)
  • Honza

Honza si zaslouží,aby ho měli lidi rádi!:-D
  • Ty

Ty jsi pro mě superStar,Honzo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit