Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

honzíček

to snad ne nic horšího se nemohlo stát je skvělej a nádherně zpívá a budu jeho faninka do konce života snad se s ním potkám
  • _sabruska_

On♥

Já a honzík jsme kámoši,koukám,že ho tu máte fakt rádi..taky jsme v byla s ním v Klášterci..pak jsme šli na oběd..je uzasnej
    • Re: On♥

Jééééé, jak ti závidím.
      • _sabruska_

Re: Re: On♥

On je úžasnej,tak tě chápu:D
  • ivina8

hm...

čo tu tolko revete,mali ste viac hlasov posielať jáj bože deti:-D:-D:-D *9*
  • brunettgirl

neni to fér ='((

Může za to ten youtube debílek..Ještě v 15:30 byyl Honzíík na druhym místě na 3 šmajda a pak starrá..kdyby nikdo nevěděl tyhle výsledky (že třeba dominika je poslední a hrozí jí vypadnutí) moh bejt Honzíí v TOP3...Je to pěkně nefér a vypadnout měla dominika šmajda nebo chodúr to by mi bylo jedno ale tohle........to sem nečekala..byla sem na tom stejně jako Marta Jandová..na stole oceán slz *9*
    • Re: neni to fér ='((

no byl na 2 místě..a oni se ňáky lidi vsadili jestli vypadne bendig nebo stará..a aby neprohrály tak rychle posílali hlasy starý..a kvůli tomu bendig vypadl..jinak by nevypadl...on zpívá naprosto úžasně..

Já taky.

já si myslímm že za to že bendik vypadl muže ten gauner o kterem je spekulace....ten kvuli nemuž vypadla leona šenková....říkají mu fantom nebo jak,...........bendík byl asi na lepší než chodúr ti dva jsou nejlapšííííí
      • brunettgirl

Re: Re: neni to fér ='((

kvůli němuu vypadla leona šenková?? *7*
  • Nicooool

Škoda ze honzíííík vypad on byl nej ...se Šmjadou ae porad je jednička Honzííík a porad bude..<3♥
  • vše nej *1*
  • zsz76

Honzův singl

premiéra Honzova singlu "Buď navždy mou": http://www.youtube.com/watch?v=nm2CjrGW060
    • zsz76

Re: Honzův singl

Honzův duet s Ewou Farnou: http://www.youtube.com/watch?v=_9-M7WaLZt0
  • ahoj Honzo

*14* *13* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Honzo,když tohle píšu tak brečím...Včera jsem se dozvěděla,že o víkendu budeš hrát nenaleko od mýho domova,...Doufám,že tě potkám...:D si dokonalej :** ♥
  • Dx

Já jsem taky málem tu telku rozflákala. Honziku si bezva a doufám že budeš ve zpívání pokračovat a nahraješ náký vlastní písničky. Okamžitě bych věděla kdo si je koupí (já - samozřejmě a asi celá třída). Neměl si vypadnout, ty si měl vyhrát. Zabít ty, který ti neposlali hlasy *5* Jinak si fakt upe krásnej a upe good zpíváš. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit