Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojka.97

Kocert

Jan Bendig má koncert v Klášterci nad Ohří!
    Můj sen se splní!
    Uvidim ho na živo!
    Jupí!xD *15* *15* *15*
    • _sabruska_

Re: Kocert

Já tam sním byla!..pak jsme jeli na oběd:Djako vždy:DD
    • Re: Kocert

a to kde si četla o koncertu v Klášterci? dík :)
      • Re: Re: Kocert

V Ostrově tam je na cukrárně plakát o tom koncertu *3* *3*
        Jsem to já která psala ten komentář předtím o tom koncertu akorát nejsem přihlášená.
        • Re: Re: Re: Kocert

aha. a nevíš teda, kdy přesně by to mělo být a kde? nikde jsem o tom nic nenašla *4* děkuju
          • girls

honza

Honziku jsi nejlepší v Superstár jsem ti fandila máš krásný hlas.jsi boží.
  • Ne..=(((

Neměl vypadnout..=( Ach ju..On zpíval úžasně..=) Chodůr ať vypadne..! Je tam úplně v pohodě, jako by věděl že určitě postoupí dál..Radši nekomentuju..! HONZÍK byl a bude NEJLEPŠÍÍ! Nezasloužil si to..=((
  • honzovi

milý honzo mohla bych tě požádat aby si mě napsal na profil Dadynka70
  • Chci ti říct,že jsi skvělej a ve škole máme napsat referát o našem oblíbeném zpěvákovi/zpěvačce/skupině a já si vybrala tebe.♥☻☺ *14* *4* *3*
  • proč

je to velká škoda už to nebude takovy,měla vypadnout Dominika,nic neumí
    • sophiekarblova

Re: proč

Neni to škoda, je to prostě KATASTROFA!!! :( máš pravdu....i stou Dominikou!
  • merunka000

honzik

nechapu,jak mohly vyhodit honzu bendiga,byl nejlepší. Chodúr musí vypadnout,on si o sobě moc myslí a moc si věří,at už konečně vypadne
  • Ahojky Honzíku seš superrrrrrrrrrr.
  • Uchralka

Hurááá!Na libimseti.cz Jan0000 já poslala do honzíkkovi :Ahoj!Ách jjo?já moc hrozně brečuu?A proč já vůbecc nepochopila??!A ni vypdnout :(.Jan:Ano?No já chybu!?já:Ale ne ?To je moc pěkný zpěvák a krásný hlas.
    Jan:Aha?Díky?Já:Jo?Už napád?Honzíku?Tak přístí rok tak jěště přijet?A znáte Marek Lacko? A byl Na Markízu ''Slovenská hleďá Superstar,, Byl Hvězdnou Pěchotu na Marek Lacko a byl mladý (18) teď už (22) tak byl znovu příšel ok *3* .
    Jan:OOOCH?Díky ty máš pravdu?:)Tak ok já přístém roke tak pojedu ok čau :)
    Já: *4* *4* Ach?Díky *14*
    • sophiekarblova

Re: Uchralka

co to je za kraviny??? :-O
  • hm

No tak vzhledově by možná šel,ale ten zpěv se mi moc nelíbí na těch šestnáct let .Jestli chce něčeho dosáhnou (zpěvu)tak na tom musí máknout ___ *3* *13*
    • Re: hm

tak ty si dost xD nechápu jak se ti nemůže líbit jaho zpěv....dyť je dokonalej ;P...wyzkoušej si taky zaspívat a uvidíš jak je to těžký pak už budeš ticho ;D
      • Re: Re: hm

*zazpívat
        • Re: Re: Re: hm

no vono ani vzhledově, ani zpěvem to za nic nestojí!!!! *5*
  • Uchralka

Já:Ahoj Mončo (Monika Bagárová)?Monika:Kdo jsi?Já:No teda já tebe znám z SuperStaru.
    Monika:Aha?Já:A proč neumíš zpíváš?Monika:
    No jasně?proto já hodně lidí jsem styděla!?
    Já:Aha?Tak a proč minulém tydnů měla vypadnout *9* ?Monika:No já a vidíté na kloboukujá brečím.Já:joo?já viděla!?
    Já:Aaa já?Lenka mě řekla:Monika Bagárová byla tebe nadávala?A proč?Monika:Joo?Já uviděla Jan bendig měl novou přítelkyní je 13 letá.Já:Aha?Díky?Monika:prosím neřekní si!!!Já:okej?Tak čaááu? *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: Uchralka

*9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit