-
přístup
ahoj..nefándím mu ale mají finalisté přistup k internetu?? -
Narozky
Ja taky Preju vsechno nejlepsi k narozkam..a Stastnej Valenyn *1* -
-
Re: Narozky
Sakra a hned chyba *1* *1* *1*
-
-
kuwa
Nééééééééééé to nééééé už se na to v životě nepodívám *13* *13* fandila jsem Monči,Benovi A Honzovi a ted už nikomu takže už se na to nikdy nepodívámmmmmmmmmmmmmmm *13* *13* -
-
Re: kuwa
joo.....hrozny!!ja normalne brecela *9* fandim mirovy i bendikovy.....!!!!ae uplne me nasralo ze postoupila stara!!ona ne a ne vypadnout!!! *16* *16* -
-
Re: Re: kuwa
Já taky brečela *9* *9* *9*
-
-
-
cítim s vámi
upřímnou soustrast s vámi všemi,fandim sice šmajdovy ale Bendig má talent ... *9* -
-
jan bendig je nej
jan bendig je nnnnneeeeejjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5*
-
-
Sice jsi Homo. Ale furt si byl na SuperStár Nejlepší
-
hm...
škoda no,ale raz musel vypadnuť,mali ste viac hlasov posielať a nie tu teraz nariekať!!DOMINIKA BEST!!! *14* -
-
Re: hm...
jestli je dominika BEST ??? TO ASI TĚŽKO.... vičisti si uši jůůů..
-
-
Jane prosíím!!
Ahoj honzíku máš ICQ moje je: 440580352: a plosíím mam tě ráda jako zpěváka a doufám že sis to užil na DISCO byl si tam s Leošem Marešem a ještě z někým mám tě ráda *14* *14* *4* -
Prudká inteligence
No holčičky,když už chcete hodnotit kohokoliv,zkuste se nejdřív naučit čes.jazyk a hlavně měkké a tvrdé Y ! Jinak jste opravdu silně inteligentní ! ! *15* -
mp3
prosím nemá někdo mp3 Titanic od Bendíka (nebo nejlépe všechny od něj z finále a od Denise)? Stránka http://www.mojemp3.sk/ na které jsem vždy vše nešla mi nějak přestala fungovat.. *9* prosím moc dyžtak na mail terione.th@seznam.cz předem hrozně moc děkuji *14* -
Je dobrej ale aj ho nemám ráda je divnej.