Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessa4ever

áááá

JJ,já taky na tu stránku chodím *3* je fakt pěkná *14* jsou tam i fotky z různých koncertů atd,mrkněte se *3*
    Jinak,Honzík krááásnej! Lidičky :) musím se vám pochlubit ! xD jáho viděěla ! byla jsem na jeho koncertu v Kramolíně 13.2 a bylo to nááádherný *3* *14* jááá mu dala i pusinku na tvář k narozeninám *4* *4* *4* *4*
  • hmontanah

NECHAPU!!!

Ahoj chápete někdo , proč ho vyřadili?
    *8*
    • Re: NECHAPU!!!

Jo, chápu - stačí si přečíst diskuze. Daleko došel pro svůj úžasný hlas, ale vypadl, protože nestačí hlasy těch, kterým nevadí, že je Rom. To by tu soutěž museli dávat v rádiu.
      Jindra
    • gabca.m

Re: NECHAPU!!!

Ne..Mel vypadnout Chodur!!!
      • Re: Re: NECHAPU!!!

já chápu že ti to je líto že Honza už tam neni ale neřikej že měl vypadnout CHodúr proč néšmajda ten si myslí že je na rock ikdyš to neni pravda *9*
  • honzik

ahojky plsky juknite nekdo na muj blog o honzikovi a pisněte koment... moc lidi na něj nechodi tak premyslim esi ho nemam smazat. a jinak on je uplne uzasnej!!!! *14* *14*
    • barynka

Re: honzik

Adresa??? :-)
      • Re: Re: honzik

děj nám adresu pls *3* *3*
  • kikimelka

Pláč

soda že vypad měl vipadnout Martin Chodůr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* on měl hezkej hlas a byl krásnej!!!!!!
  • nesnáším ho! lepší zpěvák je Péťa Bende
    • Bendig ani zpěvák není *12*
    • Není ti už trošku trapně? tohle všude psát. Každý si snad fandí komu chce a hlavně tomu koho má rád a líbí se mu snad né? tím že tohle budeš psát úplně všude pochybiju že někoho na Bendeho přemluvíš
  • Pozdrav Honzovi

Honzíku,
    jsi skvělý. Uvědom si, že jsi soutěžil proti klukům o hodně starším, kteří spoustu roků trénují. V jejich věku budeš hvězda. (Ale mají pravdu ti, kdo říkají, že bys měl mít lepší výslovnost. To ale není nic, co by nešlo naučit.
    Držím palce do dalšího života!
    Jindra
  • koncert

7.4.2010 se koná charitativní koncert více http://www.janbendigstar.cz/?sec=ho me *14* *3*
  • neměl vypadnout :(

on vypadnout neměl x((
    on tam byl ze všech nejlepšííí
    měl vypadnout Chodúr !!!!
    • měl vyhrát Bendig

narodil se 14.2.1994
    • disneygirl

Re: neměl vypadnout :(

Tak ty mi bereš slova z úst, Chodúr je hodně nesympatický. Všimli jste si někdo taky jak se při vyřazování objímají všichni až na Chodúra?
      • coolin

Re: Re: neměl vypadnout :(

no asi proto,že není gay! *15* *15*
  • Janko

on ja proste nej nej nej <3 *14* *14* *14* *14*
    • Re: Janko

to on dávno ví *3*
  • Cikán jak poleno ! *1*
    • ty si větší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit