-
Pěkné divadlo
Srdečně Vás zdravím, rovněž i Vaši ženu Ninu Divíškovou. Oba jste mi velice sympatičtí a vždy když někdo z Vás hraje je záruka, že bude pěkná podívaná. Jelikož Vás mám oba ráda, rozhodla jsem se Vám napsat svou připomínku. S manželem jsme byli v divadle minulý týden v Bruntále, celkem jsme představení hodnotli kladně, jen paní Nina by měla používat mikrofonek, seděli jsme v sedmé řadě a dost často jsme ji neslyšeli- to jsem postřehla i u jiných diváků. A bylo mi to moc líto, protože je úžasná a to tiché mluvení fakt kazilo dojem z představení. Mějte se oba moc hezky, optrujte se a těším se, že Vás zase někdy uvidím. Táňa -
Vážený pane Kačere,viděl jsem v televizi vše co ostatní a v němém úžasu jsem neuvěřil, že staršina a ctěný kmet, ke kterému se vždy společnost v těžké chvíli obrací o radu, sám žádá kohokoli o posvěcení snad klopýtnutí, snad jen ukročení, ale vydat se přeci jen na hrad pro medaili. Jste moudrý muž a hlavně slušný člověk, který měl celý život rovnou páteř a vždy jste věděl, s kým by jste jel pod stan od koho vzít půjčku a koho pozvat domu. Přijal by jste medaili od Husáka, kdyby tento akt byl spojen s projevem souhlasu s jeho postojem k tehdejší společnosti? Po právu si možná říkáte,k sakru to mám pech, mám převzít medaili a zrovna za takové situace a od tohoto člověka ! Ale to není Vaše vina, ta sprostota a neomalené hulváctví na Vás jistě nepřilne jako lepra. Myslím, že pro 95 % lidí medaili dávno máte, tu nejcennější. Naše srdce. Proto musí být Vaše rozhodnutí před zrcadlem a zeptat se Honzy, co udělat, aby to bylo správně. Věřím, že máte stále sílu stát vzpřímeně. S pozdravem a v hluboké úctě Miroslav Plojhar
-
Vážený pane,
velice silně mne oslovilo Vaše včerejší vystoupení v Událostech-komentářích na ČT 24. Vždy jsem si Vás velmi cenil a po včerejším vystoupením moje sympatie k Vám vzrostly. Vystoupil jste uváženě a zcela přesvědčivě. Víc takových odvážných vystoupení. Věřím, že je u nás většina lidí slušných, jenom mlčí. Proto jsou tak slyšet |ti co křičí...
Olda Suchoradský, Hradec Králové -
Pane Kačere,samozřejmě jděte a přijměte vyznamenání.Je to státní svátek a Vy si vyznamenání jednoznačně zasloužíte !
-
Nilý pane Jane
Gratulace a přání k narozeninám všechno nejlepší!!! -
Pan Kačer Pavla Lanovského ukázal v nedbalkách, ale sám si na to vzal málem frak !
-
Pan Kačer oddělal Honzu Potměšila na celý zbytek života.
-
Pane Kačer,zdravím Vás a děkuji,že jste,děkuji,že hrajete i v rodinných poutech.Máte velice příjemné vystupování. O prázdninách jsem poslouchala rozhovor v pozdních hodinách na rozhl.Zaznělo tam něco jako jestli máte zapotřebí hrát v Poutech.Myslím,že to máme zapotřebí hlavně my diváci a já pevně doufám,že Vás tam stále,co nejvíce uvidíme! Přeji hodně zdraví!!!!
-
Pozdrav
Vážený pane Kačere. Moc Vám děkuji za roli F.Rubeše. Tuto postavu hrajete skvěle. Jsem Vaše obdivovatelka již od dětství a jsem ráda, že Vás mohu občas potkat v mé rodné Bechyni. Přeji Vám mnoho zdraví a dostatek krásné práce. S pozdravem Alena Hlasová z Bechyně *4* -
rytiř
dnes v televizi ( 23.01.2009)jsem po delší době jsem slyšel slova trempa a člověa, který ví co znamená láska a čest . Velice Vám děkuji za to, že jste mi potvrdil, že jsou lidé, kteří vědí a cítí to co já, že láska a čistá mysl je mocnější nad všechny naše útrapy. Nikdy nezapomenu na jeden film, který jsem jako mladý chlapec viděl, jmenoval se " Poslední údolí" , ale potom jsem viděl, něco, na což , nikdky nezapomenu, byl to film ... ale do dnes cítím tu sílu , která mě burcuje a nutí ,žít životem rytíře ...a nemohu zapomenout na " UDOLÍ VČEL" .. Vám sklám hohld a děkuji,
Váš ... Ji
ří Mach
Kutná Hora