-
♥
Najuzasnejsi, najkrajsi, najsexi, najsarmantnejsi...tak by som mohla pokracovat cely den :P a okrem toho ma nadherne zvodny hlas *14* *14* *14* -
ten by se hodil do filmu 50 odstínů šedé jako pan Gray.... *14*
-
-
Kačka - to máš pravdu tina *14*
-
přesně tak .... pan zatraceně sexy Grey, nádherný chlap :-D
-
-
Ján Koleník
Ahoj, ani neviem či si to prečítaš ale ak áno, tak ti chcem len povedať, to čo aj všetky ostatné, že si neobyčajný chlap plný charizmy, čo ženy veľmi priťahuje. Bola by som veľmi rada ak by si si našiel minutku a odpísal mi. -
Ján je gay? Páni, to jsem netušila, každopádně je to výborný herec a pro ženy určitě dost přitažlivý, tak hlavně ať se mu daří :)
-
Co k tomu všemu dodat? Jen to....ať je to jak chce, Jan je člověk, který má opravdu neobyčejné charisma a určitě je to báječný člověk, který umí rozdávat radost...všem. Za to mu ze srdce děkuji a přeji jen to nejlepší a ať zůstane tím, čím je.M
-
Janko jsi uzasny a rodeny herec,vsechny role ti perfektne pristanu a rada bych si te urcite pozrela aj nazivo v divadle,to musi byt super zazitek.Dobre se na teba pozera *2* si velmi pritazlivy.Praju ti vela uspechov v zivote. *3* Kristyna
-
e
sexiiiiiiiiiiiii *1* *1* *1* *1* -
Ján si seeeeeeeeexxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiiiiiiiii *2* *1* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
len kvoly tebe pozeram panelak lebo si sexy
-
Vsetko najlepsie!! :)