Přejít na výpis diskuzí

Jan Komínek

OSOBNOST 13.1.2007 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přání

Vše nej k 17. narozkám Honzo !!! :)
  • didlinka-evicka

Happy Birthday!

Všechno nejlepší k 17. narozkám Honzo!:-)
  • New role!

Honza tedka bude hrát v nové pohádce Dvanáct měsíčků a premiéra by měla být na Vánoce letošního roku....pokud jim stačil sníh, protože Karel Janák (jo, opět spolupráce s Janákem) v březnu při natáčení říkal, že to musí zabalit kvůli nedostatku sněhu. Podle nejnovějších informací by mělo natáčení pokračovat teď v říjnu a v listopadu, takže snad to na letošní Vánoce bude hotové.:-) Má to být totiž jako hlavní pohádka čt1 v 19:00.:-)
    • didlinka-evicka

Re: New role!

ok, tak teda to bude až na příští vánoce. bohužel to nestihli.:-(
  • markof

Je to super herec

je to supr herec *3*
  • miley-cyrus1

KAmos

Ahoj jSem Kamoska honzi budeme zrovna tocit novej film a ja tam budu hrat taky jako jeho holka smestrasne dobri kamaradi tak jestli o nem budete chtit neco vedet tak pisnete a prej vas pozdrAvuje !!!
    • Re: KAmos

Hele a máš FB?? Jestli jo, tak mi ho prosím napiš, chci se tě na něco ohledně HOnzy zeptat.. Díky předm!!

Máš FB?? Jestli jo, tak mi ho prosím napiš, něco ti chci napsat ohledně Honzy!! Díky předem!! :)

Cau hele az s nim budes mluvit tk mu vyrid ze ho zdravim a ze je dobrej herec preju mu hodne stesti a lasky a hlavne at si mne bud prida nbo ne na face :D
      dik moc :) *14*
      • Re: Re: KAmos

Ty víš, jak se jmenuje na FB?? Napíšeš mi to do zpráv na mym FB?? Můj FB je: MOnčík Kršík. Díky moc... Jo a kdyby sis mě musela přidat do přátel,aby jsi mi to mohla napsat, tak klidně můžeš. :)

Ahoj!Jsem jeho staršná fanynka!!!!Miluji ho už od horáku !Dala by si mi prosím jeho telefonní číslo???Prosím byla bych ti strašně moc vděčná!!!Děkuji za odpověd

Ahoj,souhlasím, hlavne jako Vítek bzl uzasnej, moc bych si prala poznat bliz, ale co je jedna blba holka kdyz na svete jich je tolik ze?? a jedno bezprostrední prani, kdyz si jich kazdej clovek preje tolik?? chtela bych ho hrozna moc poznat, jako takoveho toho friend 4ever, prosím

nevim jestli ti mám věřit buď se jen vytahuješ nebo je to tak.... *9*
      Nevim neřikám že lžes ale nemusis mluvit pravdu.....
      No nic....jen řikám to co si myslím.. *4*

Víš co jo je to muj dobrej kamos ale nehodlam sem napsat jeho email aby ho nekdo prudil vis?? taky pouzivej hlavu .vono mu to je treba neprijemny aby ho nekdo prudil.....

Souhlasím s tebou, že sem ten jeho mail nechceš dát protože každej potřebuje aspoň trošku soukromí do kterýho mu nikdo neleze :-) a jestli Honzu opravdu znáš vyřiď mu , že je to fakt super herec a že mu přeju, aby se mu pořád dařilo získávat nové a nové role, protože on každej film/seriál oživí :-) *1*

hele ja nechci mit problemy a aby je jeste mel honza uz sem nebudu o tom psat !

Hele když si taková jeho kamárádka, proč sem rovnou nenápíšeš ten mejl, kterej všechny ty holky chtěj?
      • theelis

Re: Re: KAmos

souhlas! Ale já kdybych byla Honzovo kámajda tak bych to na net teda nepsala *13*
  • theelis

Lidi jste na hlavu?

Hele lidi uznávám že Honza je docela hezkej, co docela je moc hezkej ale abyjste tu psali svý maili a že s nim chcete bůhvíco tak promiňte ale je je pěkná volovina! Za a) Protože se sem Nejspíš Honza nikdy nekoukne - výte co takových webů je?
    za b) protože i kdyby se sem kouknul tak by vám nejspíš nenapsal protože to by nedělal nic jinýho

a za c) protože je to trapný!!!

takže vemte rozum do hrsti a vzpamatujte se
    Mě se Honza taky líbí ale takový kravinky (jako svůj mail) sem psát nehodlám!
    • Re: Lidi jste na hlavu?

Jn máš pravdu:) A navíc jak se Vám některejm líbí jak se v tom filmu chová tak promiňte to se Vám líbí ta postava např.:Vítka a ne Honza;)Protože ho ani neznáte teda já taky ne. Jinak je docela hezkej;)
  • :)

čau honzo... nebudu jako ostatní holky co ti semka píšou že tě hrozně milujou a ani tě neznaj... můžeš mi prosím napsat na tento email crayzy59eznam.cz :))):** *4* *4* *4*
    • Re: :)

co si myslíš, že by ti tam asi tak psal? :DDD
  • super kluk

jsiii uplne boziiii!!!!Napis mi pls na makykotikova@seznam.cz
    ♥♥♥
  • mileycyrus32

mileycyrus32

Ahoj Honzo!!!!!
    jestli tohle čteš tak se mi moccccc!!!!
    líbíš!!!!!
    A napsal bys mi svůj mail na profil mileycyrus32????
    díky *4* *14* *14* *3*
  • je hezoun

Hrozně se mě líbí chci jeho e-mail. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit