-
Je to super herec
je to supr herec *3* -
Má Honza ICQ nebo Mail??
Nevíte jestli má Honza E-mail nebo ICQ??Nebo jestli nemáte náhodou jeho tel.číslo.Jestli něco z toho máte dejte mi vědět na tento E-mail: jirka816@seznam.cz. Díky *4* -
-
Re: Má Honza ICQ nebo Mail??
jo má ale nedám ti ho je moc fajn mmmmmmmmtmr *14* *16* to se hodí a ty jirko jsi maniak mimochidem ani ho neznaš osobně *13* -
-
Re: Re: Má Honza ICQ nebo Mail??
se navitahuj -
kolik mu je? *13* *13* *1 -
No tak ja nevi ale ja s nim chodim do skoly ne sice do tridy ale do skoly jo tak se tady nevytahuj *3*
-
-
-
New role!
Honza tedka bude hrát v nové pohádce Dvanáct měsíčků a premiéra by měla být na Vánoce letošního roku....pokud jim stačil sníh, protože Karel Janák (jo, opět spolupráce s Janákem) v březnu při natáčení říkal, že to musí zabalit kvůli nedostatku sněhu. Podle nejnovějších informací by mělo natáčení pokračovat teď v říjnu a v listopadu, takže snad to na letošní Vánoce bude hotové.:-) Má to být totiž jako hlavní pohádka čt1 v 19:00.:-) -
-
Re: New role!
ok, tak teda to bude až na příští vánoce. bohužel to nestihli.:-(
-
-
M
je to pěknej klučina moooooc *14* mtr Honzíku *14* -
reklama
zdravím natáčel jsi se mnou reklamu bylo to supr............viděla jsem tě ve škole kam chodím asi budeš dělat zkoušky CO??? držím palce -
otázka
pls nevíte jeho datum narození?? -
-
Re: otázka
pokusím se ti to zjistit -
-
Re: Re: otázka
tak koukals sem na netu a nic
-
-
-
Ahoj
Je fakt dobrej ten náš Ondra Horák...
V ať žijí rytíři hrál taky super
,,můj novej vynález dračí dech" -
WWOOWW
Ahojky všichni,Honza(ondra) v horákových je dobrej. Teda mě se aspoň zdál vtipnej.
V ať žijí rytíři se mi na něm líbí,jak vyrábí ty sví "petardy". Jestli je takový i v opravdovém životě,je to prima klučina. *14* -
a
Já tedy vůůůůbec nechápu, proč se tady vytahujete s tím, že ho znáte a taky s tím, jak je krásnej, vždyť většina z vás ho pořádně nezná a i sebelepší herec před kamerou může být v soukromí namachrovanej debílek. (NEŘÍKÁM, ŽE TO TAK JE, jenom to, že to tak může být) -
-
Re: a
Konečně člověk co to má v hlavě v pořádku ... jááj už jsem se bála, že nikdo takový už dneska nežije :D -
-
Re: Re: a
přesně *5*
-
-
-
pro.........Honzu
ahoj Honzo!!!!!!!miluju te!!nejen že dobře hraje ale ty jsi ten nejhezčím a nejlepší kluk na celím světe!! *14* *14* *14*