Přejít na výpis diskuzí

Jan Komínek

OSOBNOST 13.1.2007 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

:D Narodil se ve stejnej den je stejný znamení a je mu stejně jako mě to je sranda:) *3*
  • pro.........Honzu

ahoj Honzo!!!!!!!miluju te!!nejen že dobře hraje ale ty jsi ten nejhezčím a nejlepší kluk na celím světe!! *14* *14* *14*
  • SEX

Jé, miluju Honzu a když onanuju, představuju si ho. *14* S nim sex ? Třeba za milion. Mmmm, miluju hoooo!!!!!!!
  • ......

Je uplně suprovejjj....♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* A navíc hrozně hezkej. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *3*
  • Ahoj Tady Denda

Já ho znám jenom jeko Vítka z Ať žilí rytíři a myslím že je docela dobrej. Z těch tří je nejhezčí a nejlepší. *14* *4* Tak zatím papá. *3*
  • zuzkanorisova

Čuz

no mě je to jedno jakej je hlavně , že je dobrej herec to je hlavní no a jestli si tady o něm myslí že je to debil s prominutim tak ho zbiju a bude mit co delat semnou a moji partou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! *13* *8* *14* Jo a je nej z Ať žijí rytíři *14*
    • Re: Čuz

Souhlasim :D
    • Re: Čuz

Když tak ti pomůžu je zbít a s radosti *3*
      • Re: Re: Čuz

Já jsem neřekla, že takovej je! Jenom to, že je blbost rozplývat se nad někým, koho člověk ani nezná! *4*
  • WWOOWW

Ahojky všichni,Honza(ondra) v horákových je dobrej. Teda mě se aspoň zdál vtipnej.
    V ať žijí rytíři se mi na něm líbí,jak vyrábí ty sví "petardy". Jestli je takový i v opravdovém životě,je to prima klučina. *14*
  • a

Já tedy vůůůůbec nechápu, proč se tady vytahujete s tím, že ho znáte a taky s tím, jak je krásnej, vždyť většina z vás ho pořádně nezná a i sebelepší herec před kamerou může být v soukromí namachrovanej debílek. (NEŘÍKÁM, ŽE TO TAK JE, jenom to, že to tak může být)
    • Re: a

Konečně člověk co to má v hlavě v pořádku ... jááj už jsem se bála, že nikdo takový už dneska nežije :D
      • liaxxx

Re: Re: a

přesně *5*
  • Ať žijí rytíři

Ať žijí rytíři je skvělej seriál ale Honza tam vypadá tak o jeden, dva roky mladší! Tak se prostě pozná herec... *4*
  • reklama

zdravím natáčel jsi se mnou reklamu bylo to supr............viděla jsem tě ve škole kam chodím asi budeš dělat zkoušky CO??? držím palce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit