-
hwej
natousek9 co ti na tom příjde divnýho?!! mě je také 12 a chodím také do šesté třídy tak nevím co kecáš -
Dotaz
Pls nemate nekdo kontakt na Honzu *7* -
MŮJ NÁZOR.
Bože bože bože... někteří se chováte jako idioti, a píšete tu uplný sračky. Nechci bejt sprostá, ale když to tady čtu, tak slušná bejt nedokážu. Neřešila bych kolik mu je. "Ať žijí rytíři" --> úžasnej film :) Úžasnej výkon a moc mu to slušelo =) -
A co Horakovi?
Hele v Horakovich hral taky tak proc to neni uvedene ve filmografii??? *7* *14* -
Čuz
no mě je to jedno jakej je hlavně , že je dobrej herec to je hlavní no a jestli si tady o něm myslí že je to debil s prominutim tak ho zbiju a bude mit co delat semnou a moji partou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! *13* *8* *14* Jo a je nej z Ať žijí rytíři *14* -
-
Re: Čuz
Souhlasim :D -
Re: Čuz
Když tak ti pomůžu je zbít a s radosti *3* -
-
Re: Re: Čuz
Já jsem neřekla, že takovej je! Jenom to, že je blbost rozplývat se nad někým, koho člověk ani nezná! *4*
-
-
-
Ahoj Tady Denda
Já ho znám jenom jeko Vítka z Ať žilí rytíři a myslím že je docela dobrej. Z těch tří je nejhezčí a nejlepší. *14* *4* Tak zatím papá. *3* -
......
Je uplně suprovejjj....♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* A navíc hrozně hezkej. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *3* -
SEX
Jé, miluju Honzu a když onanuju, představuju si ho. *14* S nim sex ? Třeba za milion. Mmmm, miluju hoooo!!!!!!! -
super kluk
jsiii uplne boziiii!!!!Napis mi pls na makykotikova@seznam.cz
♥♥♥ -
:)
čau honzo... nebudu jako ostatní holky co ti semka píšou že tě hrozně milujou a ani tě neznaj... můžeš mi prosím napsat na tento email crayzy59eznam.cz :))):** *4* *4* *4* -
-
Re: :)
co si myslíš, že by ti tam asi tak psal? :DDD
-