-
Je nadrenej . kluk uz jsem ho videla v praze . mi sme se vifotily snim . miluju te si tak sladkej . honzo si mily vidim te vicky na horakovi :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ahoj aho preji ti Amalka vaneska poncerova a ancosova mam i facebook Dik ahoj ahoj
-
Všechno nejlepší k 18. narozeninám!:-)
-
hele tady nedelej holky si mužou delet co hnej on mi už napsal ahoj sejdeme se je tak sexi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Z něčeho si tě pamatuju, někde jsem tě viděla, ale nevím kde, protože ve filmu to nebylo. Bylo to v nějaké reklamě, myslím, že snad na Kofolu, ale víc si nevybavuju *7*
-
Holky bláznivý,dejte nám s Honzíkem už pokoj!!! My se už 2 roky milujem!!! A já ho nikomu nedám!!! To počem toužíte patří jenom mě!!! A jeto pořádnej kus masa!!!:-) Tomáš.
-
LoL, vy jste úchylačky. :D
-
-
Přesně *4*
-
-
Je strašně krásnej *4* Miluju všechny ať už filmy nebo pohádky či seriáli kde sem ho viděla je to můj nejoblíbenější herec a doufám že se ještě v hodně filmech oběví.. *14* Je vážně naprosto skvělej!!! *3*
-
Musím říct, že Honza je fakt sympaťák. Ale ješte hezčí je Ivana Korolová, zvlášť jako Terezka v seriálu Ať žijí rytíři. Když jsem se na ni díval, vypadala tak na šestnáct.
-
Bezva herec! *14* !!!
-
všechno nejlepší ke krásným 19. narozeninám!!!:)